Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Grundskollärare åk 1-3 i SvA och Matte till Videdalsskolan

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är lärare för F-3 i Sva och Matematik till Videdalsskolan!  

Du kommer att ingå i ett team av lärare där ni tillsammans planerar och ansvarar för elevernas utbildning och utveckling samt beslutar om eventuella behov av till exempel ämnesintegrering eller projektstudier i era klasser. Ert fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev i en trygg och tillitsfull miljö. Du kommer att undervisa elever i grundskolans åk F-3 (alla ämnen eller ämne x och x) där du utbildar och stöttar eleverna i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du utmanar elever att ta egna initiativ, utveckla sina intressen och ta ansvar för sig själv och andra. 

I ditt uppdrag kan det även komma att bli aktuellt med ett mentorskap mot några av våra elever. I din roll som mentor har du ett specifikt ansvar över en grupp elever som du därigenom får möjligheten att följa närmre i deras studieutveckling och personliga mognad. Som mentor informerar och håller du elevens vårdnadshavare underrättade om elevens studieutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal.  

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet i Svenska som andraspråk samt Matematik för undervisning mot årskurs F-3. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande. 

Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag. 

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.      

Välkommen med din ansökan!  

Om arbetsplatsen

Välkomna till Videdalsskolan – ett Malmö i miniatyr!

Videdalsskolan ligger i Husie stadsdel mitt i ett bostadsområde och med bland annat promenadavstånd till Bulltofta rekreationsområde och närhet till andra sammanhang ger det oss bra möjligheter att vara en naturlig del av vårt vackra Malmö.

Vi har även goda kommunikationsmöjligheter och på så sätt bjuder vi in elever från hela Malmö.  

Vi är en F-9 skola med tillhörande fritidshem och har även anpassad grundskola, central SU-grupp med inriktning autism och synverksamhet och alla barn berikar vår skola.

Denna bredd gör att det finns mycket kompetens på vår skola som kan bidra med olika perspektiv för att möta alla elever och på så sätt skapar vi en utvecklingsorganisation för att tillsammans skapa varje elevs bästa skola.

Vi arbetar mycket med trygghet, respekt- och förtroendefulla relationer och har ett tydligt fokus på undervisningens kvalité.

På Videdalsskolan är mångfalden vår styrka!

Vill du bli vår nya kollega?

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-07-08

 

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren