Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Extraarbete som intervjuare

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du student och vill arbeta extra på fritidsförvaltningen med en brukarundersökning? Se hit!

Arbetsuppgifter

Under hösten kommer fritidsförvaltningen behöva ett antal intervjuare som samlar in enkäter åt oss på våra fritidsgårdar. Du kommer tillsammans med kollegor besöka ett antal olika fritidsgårdar, söka upp besökare på fritidsgården och utföra intervjuer som sammanställs genom enkäter. Enkäterna utgör grunden för våra brukarundersökningar. Vi har 18 fritidsgårdar som vi ska genomföra undersökningen på och vår målsättning är att få in drygt 1300 enkätsvar.

Arbetet kommer ske måndag till lördag mellan kl 17:00-21:00 och kommer att pågå under cirka tre veckor från 241004 till 242210. Efter att enkäterna samlats in kan det finnas möjlighet att arbeta med samanställning av enkäterna under ytterligare tre dagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har pågående högskolestudier och minst 60 avklarade högskolepoäng alternativt pågående folkhögskolestudier till fritidsledare med minst två terminer avklarade. Du behöver också ha grundläggande kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Som person är du noggrann och ansvarsfull samt social och har lätt för att få kontakt med andra människor.

Om du är en av dem som kommer att arbeta med sammanställning av enkäterna behöver du också ha goda datakunskaper.

Om arbetsplatsen

Idrottsenheten är en del av förenings-, idrotts- och evenemangsavdelningen på fritidsförvaltningen och har i uppdrag att stödja idrottsföreningar genom omvärldsbevakning, utbildning och elitidrottsstöd samt på bokning och utveckling av anläggning.

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 
Omfattning: Deltid
Antal tjänster: 12
Tillträde: 241004 

Övrigt

Kallelse till intervju kommer ske i slutet av augusti. Gruppintervjuer kommer ske i september. Om du blir kallad till intervju medtag Ladokutdrag som visar att du har pågående universitets-eller folkhögskolestudier samt minst 60 avklarade högskolepoäng.

Då medarbetare på fritidsförvaltningen kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren