Hoppa till innehåll
K.W. Bruun Automotive AB logotyp

Inköpschef till K.W. Bruun

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
K.W. Bruun Automotive växer och utvecklas ständigt. Därför söker vi nu en Strategisk inköpschef. Vi letar efter dig som är affärsmässigt driven, har stort kommersiellt fokus och är handlingskraftig.

Vi söker efter dig som är affärsmässigt driven, har stort kommersiellt fokus och är handlingskraftig. Vår affärsmodell bygger på att vi arbetar flexibelt, snabbt och agilt, vilket speglas i allt vi gör. Vill du arbeta på ett företag som följer marknadens tempo och kan du bidra till att vi ständigt ligger i framkant, kommer du att trivas hos K.W. Bruun Automotive.

Vi tar nästa steg och satsar på att utöka vår organisation. Du blir viktig för vår tillväxtresa och får en strategisk och viktig roll i vår organisation. Vi söker därför en driven person som på ett professionellt sätt analyserar, genomför upphandlingar samt implementerar uppnådda affärer. Som Inköpschef har du en direkt budget och personalansvar för avdelningen som idag omfattar 2 medarbetare. Upphandlingar innefattar avtal, samtliga system i koncernen, och koncernens försäkringar, försäkringar på bilar och IT så som Software och hardware. Inköpskostnaden beräknas till 150 miljoner per år.

Ditt ledarskap motiverar, inspirerar och engagerar dina medarbetare och du förstår vikten av att upprätthålla och vidareutveckla ett gott samarbetsklimat

Vi söker dig som om trivs med att arbeta i ett högt tempo. Som person är du affärsmässig och drivande, strukturerad och initiativtagande med stor social kompetens. Du är analytisk och noggrann i ditt sätt att arbeta, samtidigt som du trivs med varierande arbetsuppgifter, där förmågan att både se detaljer och förstå helheten ingår. Du är kommunikativ och trivs i en innovativ och driven organisation.

Till dina ansvarsområden hör:
  • Driva förbättringsprogram och leverantörsutveckling/samarbeten
  • Ansvara för leverantörsförhandlingar och kontraktering inom inköpsområden
  • Rapportera prisförändringar och prognosticera priser i nära samarbete med vår finansavdelning
  • Leda arbetsgrupper inom området
Bakgrund och kvalifikationer
  • Utbildad civilingenjör, civilekonom eller motsvarande
  • Minst 8 års erfarenhet av strategiskt inköp
  • Van förhandlare
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska. Övriga språkkunskaper ses som meriterande
Vi erbjuder

Anställningen sker i vårt svenska företag K.W. Bruun Automotive AB i Malmö där du kommer att arbeta i en öppen och modern kontorsmiljö. Arbetet kommer att bedrivas i Sverige och Danmark, varav 3 arbetsdagar kommer vara i Sverige och två i Danmark. Du blir en del av en mycket dynamisk och framgångsrik verksamhet, präglad av framgång, ambition och en stark kultur där det finns en kort väg från tanke till handling. På K.W. Bruun kommer du till en arbetsplats som har en genuin affärs- och säljkultur, teamandan är stark och tillsammans driver vi verksamheten framåt.

Om företaget

K.W. Bruun är en del av K.W. Bruun & Co som är ett anrikt importörsbolag med nästan 100 års erfarenhet. I Sverige importerar vi Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi. K.W. Bruun är ett spännande företag som ständigt växer och utvecklas. Vår affärsmodell bygger på att vi följer marknaden och anpassar vårt arbete och strategier utefter. Detta innebär att vi arbetar mycket flexibelt, snabbt och agilt vilket är egenskaper vi söker hos de som arbetar hos oss.

Intresserad?

Vi ber dig att skicka in din ansökan och CV så snart som möjligt via länken. Vi går igenom urvalet löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
K.W. Bruun Automotive AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren