Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Ekonomi- och HR-assistent till Aarsleff Rail AB

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jessica Barkman
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent och HR-assistent är du ansvarig för att stötta både ekonomifunktionen och cheferna i bolaget med deras dagliga operativa och administrativa uppgifter. Denna kombinerade roll kräver ett brett spektrum av kompetenser, inklusive noggrannhet, organisatorisk förmåga och god kommunikationsförmåga. Du kommer att vara en viktig resurs för att säkerställa att företagets ekonomiska och personalrelaterade processer löper smidigt. Exempel på ansvarsområde/arbetsuppgifter:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Moms och skatter
  • Bokslut
  • Personal- och löneadministration
  • Rekrytering samt introduktion av nyanställda
  • Personalaktiviteter
  • Stöd till VD i frågor gällande arbetsmiljö och regelefterlevnad
Vem är du?
För att lyckas i denna roll ser vi att du har två till tre års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och HR. Har du tidigare erfarenhet av en kombinerad roll är det meriterande. Du har en gymnasieutbildning inom ekonomi eller administration, gärna kompletterad med någon form av eftergymnasiala studier inom ekonomi eller HR.

Vi vill att du besitter goda kunskaper i ekonomi- och HR-system och att du är en van användare av Microsoft Office, särskilt Excel. Vidare har du förståelse för grundläggande bokföringsprinciper och HR-processer. Som person är du strukturerad och noggrann med ett öga för detaljer. Du är en positiv lagspelare med god kommunikationsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt och prioritera bland olika arbetsuppgifter. Rollen kräver att du förstår vikten av och kan hantera konfidentiell information.

Vad erbjuder vi dig?
Du erbjuds ett konsultuppdrag på ett spännande bolag med goda chanser att efter 6 månader gå över till en direktanställning hos vår kund. Tjänsten omfattar 40/h vecka med start så snart som möjligt.

Arbetet är till stor del förlagt på kundens kontor i Helsingborg (flytt till Malmö sker i vinter), men även viss mån möjlighet till att arbeta hemifrån ibland.

Ansökan
Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jessica Barkman på telefon: +46 73 037 57 24 alternativt via email jessica.barkman@jurek.se. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se .

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se .

Konsult hos Jurek
År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek.

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.