Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Installationstekniker

Sista ansökningsdag
24 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Trivs du att arbeta med frihet under ansvar? Då har vi tjänsten för dig som Installationstekniker där du kommer att arbeta 100% ute på fältet hos företagets kunder och du får vara med och påverka din vardag.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en anställning på ett stort företag som är världsledande inom sin bransch. Du får möjlighet att utgå hemifrån med servicebil och ingen dag är den andra lik. I rollen som Installationstekniker kommer du ingå i ett litet team med kompetenta och hjälpsamma kollegor. Du får en närvarande chef och alla stödfunktioner du behöver för att lyckas i ditt arbete.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att ha arbetat med installationer, inom byggbranschen eller som servicetekniker. Vi ser gärna att du har en teknisk gymnasieutbildning eller dylikt. Har du erfarenhet av att arbeta med el är detta meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav samt att du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi ser att du är serviceinriktad, flexibel och strukturerad. Ditt arbetssätt präglas av ett självständigt driv att alltid slutföra det som är påbörjat.

Vad innebär rollen?
I rollen som Installationstekniker arbetar du med installationer av slagdörrar, skjutdörrar och karuselldörrar ute på fältet. Du blir företagets ansikte utåt och får en vardag präglad av stor variation. Du tar fullt ansvar för din arbetstid och genom att förstå helheten kan du ge den allra bästa kundupplevelsen. Ingen dag är den andra lik så därför krävs en god förmåga att vara flexibel och att kunna omprioritera. Arbetsområdet är främst i Malmö, Helsingborg och Lund, övernattningar förekommer ibland.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren