Hoppa till innehåll

Slipare Setra Malå

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag. I våra anläggningar förädlar vi skogsråvara till klimatvänliga, högförädlade produkter såsom limträ, hyvlat, komponenter och KL-trä.

Vårt timmer har sitt ursprung i ansvarsfullt brukade skogar i några av världens bästa råvaruområden för barrträ. Vi säljer även bioprodukter såsom bark, flis och spån till kunder inom pappers- och massaindustrin samt till energiframställning. Setra har åtta produktionsenheter runt om i Sverige. I koncernen ingår även Pyrocell och Setra Wood Products, vårt hyvleri i Storbritannien. Omkring 70 procent av omsättningen utgörs av export till Europa, USA, Nordafrika, Mellanöstern, Asien och Australien.

Vi på Setra vill göra affärer som fler än vi tjänar på – våra kunder, samhället och naturen. När en verksamhet är lönsam för alla, kallar vi det för Grönsamhet. Vi vill vara grönsamma.

Setra Malå befinner sig just nu i en spännande fas där vi investerar i en helt ny och modern såglinje.

Vi söker just en erfaren och noggrann slipare för att bli en del av vårt team och vår spännande framtidsresa. Som slipare kommer du ansvara för att underhålla och slipa verktyg och övrig utrustning som används i produktionen. Du kommer även ansvara för verktygsoptimering samt projektledning kring detta tillsammans med våra leverantörer.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter som slipare kommer att vara, men inte vara begränsade till:

  • Slipa och underhålla verktyg som används i vårt sågverk
  • Utföra regelbundna kontroller och säkerställa att våra verktyg är i optimalt skick
  • Samarbeta med maskinoperatörer och övrig produktionspersonal för att lösa eventuella problem med utrustningen
  • Ansvara för verktygsoptimering och arbeta med ständiga förbättringar
  • Utföra linjering och riktning av såglinjen
  • Följa säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöregler

Vem söker vi?
Vi tror att du har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ, samt att du är noggrann och uppmärksam på de små detaljerna. Vi tror även att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Utöver detta ser vi att du har:

  • Tidigare erfarenhet av slipning och underhåll av verktyg eller liknande utrustning
  • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området
  • God förståelse för mekanik och verktygsunderhåll
  • Kunskap i MS Officepaketet
  • Flytande svenska i tal och skrift

Övrigt

På Setra värnar vi om individen och ger möjlighet att utvecklas. Vi motverkar aktivt kränkande särbehandling och strävar efter jämställdhet på arbetsplatsen. Som anställd hos Setra erbjuds du möjlighet att arbeta i ett stort bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Utöver detta erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag, pension samt möjligheten att ha ett hållbart arbetsliv.

Vid eventuella frågor kan du kontakta rekryterande chef Janos Bauer på janos.bauer@setragroup.com . Placeringsort är Malå.    

Urval sker löpande – tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 7 juli 2024

För att säkerställa att vi upprätthåller en trygg och säker arbetsmiljö för alla våra anställda och kunder, kan vi komma att genomföra bakgrundskontroll på slutkandidaten. Detta är en del av vår rekryteringsprocess. Om du har några frågor om vår bakgrundskontrollprocess, tveka inte att kontakta oss.

Vänligen observera: Denna annons är endast avsedd för direktansökningar från kandidater. Vi uppskattar och tackar för ert intresse, men vi önskar inte att bli kontaktade av rekryteringsföretag eller bemanningsfirmor angående denna annons. Tack för er förståelse!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se