Hoppa till innehåll

Provningsingenjör till Husqvara Group

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en passionerad teknikentusiast med ett starkt intresse för mekanik och elektronik? Husqvarna Group söker nu två kreativa provningsingenjörer till vår Utvecklingsavdelning i Huskvarna för Wheeled Products.


Din Roll i Vårt Team

I takt med att vi navigerar genom ett teknikskifte med ökad integration av elektronik, ämnar vi nu att stärka upp vårt härliga team med ytterligare kompetens.

Vår grupp av 15 medarbetare fokuserar främst på nyutveckling av produkter, men även på produktförbättringar och underhåll för våra toppmoderna Riders (åkgräsklippare) och lyxiga Walk Behind Gräsklippare. Behöver man ens en närmare presentation av produkterna för att inse hur häftig arbetsmiljö det är att verka inom?!

Här öppnar sig en unik möjlighet att få jobba produktnära med fordon som innehåller allt från innovativ mekanik till komplexa elektriska drivlinor. Vi arbetar med hela produkterna i nära samarbete med övrig personal på vårt välkända utvecklingscenter.


Vem är du?

Först och främst, du har viljan att tackla framtidens utmaningar inom ett spännande produktområde! Kanske har du en arbetslivserfarenhet inom mekanik med ett intresse för elektronik, eller har en bakgrund inom elektronik med ett starkt intresse för mekanik. Oavsett vad, så kan du vara rätt person för oss och vi för dig!

Vi välkomnar därför ansökningar från såväl civil- och högskoleingenjörer som tekniskt kunniga självlärda med relevant arbetslivsbakgrund, med en gemensam passion för att meka, testa och utforska nya teknologiska lösningar.

Ditt arbete kommer oftast bedrivas i projektform. Därför ser vi dig som en naturlig lagspelare med god struktur, och med din kommunikativa förmåga är du bra på att bygga relationer både inom ditt team och med andra samarbeten inom organisationen. Eftersom vi verkar i en internationell miljö är det viktigt att du kan hantera både engelska och svenska i tal och skrift.

Meriterande är om du har erfarenhet inom området certifiering samt lagkrav.


Vad erbjuder vi dig?

Du får möjligheten att vara med och testa och utvärdera hur väl våra produkter fungerar innan de når marknaden, i en omväxlande, internationell miljö. Ena dagen kan du få arbeta med avancerade tekniska system eller utföra praktiska tester i labbmiljö, och andra dagen får du en härlig D-vitaminboost ute på våra provningsfält när du ser våra produkter in action.

Som arbetsgivare erbjuder vi förutom marknadsmässig lön en rad olika förmåner via vår förmånsplattform Benify. Som anställd på vår site i Huskvarna har du även tillgång till flertalet roliga events både på och utanför jobbet.


Ansökan:

Kan du tänka dig att vara en del av denna roliga utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

När vi nu närmar oss semestertider kommer vår rekryteringsprocess att anpassas därefter. Vi kommer att läsa ansökningar löpande, men vi kommer troligtvis att börja bjuda in kandidater till intervjuer i mitten eller slutet på augusti. På Husqvarna värdesätter vi balans mellan arbete och privatliv. Vi tackar dig som ansöker till oss för att du har förståelse för det och passar på att önska dig en riktigt fin sommar.

För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryterare:

Amanda Tellander, amanda.tellander@husqvarnagroup.com

eller rekryterande chef: Peter Mejergård, peter.mejegard@husqvarnagroup.com

Om Husqvarna Group

Husqvarna Group är världsledande inom skogs-, park- och trädgårdsskötselprodukter sedan över tre århundraden tillbaka. Vi samarbetar för att driva innovation framåt med hjälp av de senaste teknologierna i mer än 100 länder. Från våra avancerade robotgräsklippare till kraftfulla trädgårdstraktorer, möter vi behoven hos både trädgårdsägare och professionella användare.

Som ett team vinner och växer vi tillsammans – och för att förbli marknadsledande behöver vi anpassa oss snabbare än våra konkurrenter. Vår kultur är bränslet som driver oss att uppnå våra mål och definierar hur vi gör saker. Den sätter förväntningarna vi har på oss själva och varandra. Vi vet vad vi behöver göra för att lyckas, och medan vår strategi stakar ut vår väg, är vår kultur kompassen som vägleder oss i vårt dagliga arbete.

Vi är modiga, engagerade och omsorgsfulla!

Läs mer om hur det är att jobba hos oss här: Husqvarna Group: Life | LinkedIn

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se