Hoppa till innehåll
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp

Däckskiftare till Euromaster i Lycksele

Sista ansökningsdag
02 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara en del av ett team som ger människor säkra och pålitliga däckskiftningar? Vår kund Euromaster i Lycksele söker nu passionerade däckskiftare som vill vara med och leverera enastående service. Ta chansen att bli en del av vårt framgångsrika team redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Däckskiftare arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. Du kommer att utföra däckskiften och balansering, samt kontrollera däckens lufttryck och mönsterdjup. Du kommer också att ha ansvar för att rapportera eventuella skador eller fel på däcken till vår kund. Det är viktigt att du utför arbetet noggrant och effektivt för att säkerställa kundens nöjdhet och trafiksäkerhet.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av att arbeta som däckskiftare och är insatt i branschen. Du bör ha kunskaper om olika däcktyper, fälgar och däckmontering.
  • Krav på B- körkort
  • En relevant utbildning inom fordonsbranschen är meriterande.
  • Du bör vara noggrann, effektiv och ha goda kommunikationsförmågor.
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Vår kund Euromaster kommer erbjuda relevant utbildning på plats.

Hur söker du tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Maria Aaro via e-post: maria.aaro@lernia.se eller telefonnummer: 0724012759. om du har några frågor eller funderingar.För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Aaro via e-post: maria.aaro@lernia.se eller telefonnummer: 0724012759.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Uppdragslängd: 11 dagar upp till 3 månader

Placeringsort: Lycksele

Typ av anställning: särskild visstidsanställning

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Euromaster är en ledande aktör inom fordonsunderhåll och däckservice med över 80 års erfarenhet inom branschen. Med över 100 platser i Sverige och ett nätverk av 130 verkstäder, är Euromaster väl positionerat för att erbjuda kvalitativ service till sina kunder. Med 450 dedikerade anställda och en imponerande omsättning på 1,3 miljarder, är Euromaster ett stabilt och framgångsrikt företag med svenskt huvudkontor i Varberg.