Hoppa till innehåll

Operativ Försäljningschef till Vitec Samfundssystem

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara en nyckelperson i vårt försäljningsarbete? Då kan det vara dig vi behöver i den nya tjänsten som Operativ Försäljningschef. Vi arbetar med att förenkla livet efter döden där din insats kommer att göra skillnad - för utan Vitec Samfundssystem så stannar stora delar av den svenska begravningsverksamheten!

Vi erbjuder dig:

Som ambitiös, entusiastisk och Operativ Försäljningschef kommer du att leda bolagets försäljning av egenutvecklade programvaror till begravningsbranschen och Svenska kyrkan. Vi är marknadsledare i segmentet, men det finns fortfarande mycket att göra. Vitec Samfundssystem är i en spännande fas och vi lanserar just nu det nyutvecklade websystemet Admino.

Du kommer att tillsammans med ledningsgruppen och vår Account Manager att planera och driva säljarbetet. Rollen är mycket operativ och du förväntas lägga cirka 80 % av din tid på eget säljarbete. Du får stöd av en kunnig expertorganisation som avsätter stora resurser till kontinuerlig systemutveckling.

Om rollen:

  • Ingå i ledningsgruppen och ha personalansvar för Account Manager.
  • Stor del av tiden kommer du att driva försäljningen av Admino till både nya och befintliga kunder. Då våra kunder är spridda över hela landet så sker kundmöten huvudsakligen digitalt.
  • Ansvar för att planera, prioritera och samordna försäljning och kundaktiviteter i samverkan med kund- och produktavdelningarna.
  • Leda försäljningsarbetet genom att sätta och följa upp både kortsiktiga och långsiktiga mål.
  • Bidra till en proaktiv marknads- och försäljningskultur.
  • Du rapporterar till VD och ni samarbetar bland annat med att ta fram affärsstrategi, försäljningsbudget och hantera större kunder.

Vem är du?

  • Du har en relevant utbildning och flera års erfarenhet av försäljning av programvaror (SaaS).
  • Säljledarerfarenhet alternativt förmåga och vilja att leda försäljningsarbetet.
  • Strukturerat arbetssätt med förmåga att skapa effektiv försäljningsprocess och säljmetodik.
  • Du trivs med att driva egna affärer hela vägen från prospektering till avslut och uppföljning.
  • För att lyckas i rollen är det viktigt att du är förtroendeingivande, kan skapa långsiktiga relationer och sätter laget framför jaget.
  • Du behöver kunna kombinera hög aktivitetsnivå med att vara lyssnande, ödmjuk och förstå våra kunders behov.

Då du är vår första Operativa Försäljningschef så har vi höga förväntningar på dig samtidigt som du har stora möjligheter att påverka och utveckla vårt arbetssätt. Du kommer till en början att arbeta från våra kontor i Stockholm eller Lund och i ett senare skede förekommer resor i tjänsten.

Låter det intressant?

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till VD Henrik Nordlindh på henrik.nordlindh@vitecsoftware.com.

Sista ansökningsdag är 2024-08-12, men skicka gärna in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Vi ser fram emot att höra av dig!

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm eller Lund.

Om Vitec Samfundssystem

Vitec Samfundssystem är ett produktbolag som utvecklar nischade programvaror för kunder inom begravningsbranschen, kyrkomarknaden, näringslivet och offentlig sektor. Vi är idag 33 medarbetare i Stockholm och Lund inom försäljning, kundstöd och produktutveckling. Bolaget ingår i Vitec Software Group.

Vitec Software Group är ledande inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vitec växer genom förvärv av välskötta och etablerade programvarubolag. Koncernens övergripande processer tillsammans med medarbetarnas djupa kunskap om kundens lokala marknad skapar goda förutsättningar för förädling och fortsatt innovation. Vitec har 1 500 medarbetare, är noterat på Nasdaq Stockholm och omsatte 2 778 miljoner kronor år 2024. Läs mer om oss på www.vitecsoftware.com.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se