Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Junior montör/servicetekniker sökes till marknadsledande TurnTime i Lund!

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta i en teknisk och händig roll inom flygbranschen? Är du i början av din karriär och har ett starkt tekniskt intresse? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

TurnTime Technologies är företaget som ligger bakom innovationen som gör lastningen av bagage på flygplan mer lönsamt, effektivt och hållbart. Deras produkter finns nu världen över och TurnTimes kunder inkluderar bland annat Norwegian, DHL, Virgin Australia, Korean Airlines och Japan Airlines.

Nu ska TurnTime utöka sitt team och söker därför en ytterligare kollega som kan arbeta i en hybrid roll som montör och servicetekniker. Som montör kommer du ansvara för att montera TurnTimes produkter, vilket även innefattar testning av produkterna, paketering inför leverans samt visst administrativt arbete. I rollen som servicetekniker kommer du besöka kunder och finnas till hjälp för frågor, installationer, inspektioner och demonstrationer. Eftersom kunderna befinner sig på flygplatser världen över, måste man vara okej med att längre tjänsteresor förekommer i arbetet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är händig och har ett tekniskt intresse och även har en praktisk/teknisk gymnasieutbildning. Eftergymnasial utbildning är inte ett krav. Du innehar B-körkort.

Som person visar du stort intresse för tekniska lösningar, du är handlingskraftig och har god problemlösningsförmåga. Du är noggrann, ordningsam och bekväm med att ta eget ansvar för ditt arbete. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av monteringsarbete, el och automation, fordonsteknik eller CAD.

Arbetstiderna är förlagda 07:00-16:00 måndag till fredag, och man utgår från TurnTimes kontor och verkstad på Gastelyckan i Lund. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader. Start för rollen är omgående eller så snart vi hittat rätt kandidat.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan skicka in en ansökan redan idag, vi arbetar löpande med både urval och intervjuer.

Om arbetsgivaren:

TurnTime Technologies AB har i mer än 35 år varit världens ledande leverantör av ombordsystem för lasthantering och erbjuder effektiva och hållbara system för passagerar- och fraktflygplan. På sitt huvudkontor i Lund med ca 25 anställda utvecklar de lasthanteringssystem för transport av styckegods. Sedan 1986 har de levererat mer än 4.000 lastsystem till ett 40-tal flygbolag globalt och är idag en av få globala leverantörer av kompletta flygplansmonterade system som har godkännande att konstruera, tillverka och utföra underhåll enligt EASA:s regelverk.

Sökord: Montör, Servicetekniker, Flygbranchen, Fordonsteknik, El och automation

Sökord: Montör, Servicetekniker, Flygbranchen, Fordonsteknik, El och automation
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com