Hoppa till innehåll

Förskolelärare / Förskoleklasslärare

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en förskolelärare / förskoleklasslärare för (för)skolan vid St Thomas katolska skola i Lund.

Sankt Thomas skola och förskola är belägna i en äldre byggnad i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Skolan har ca 120 elever från F till 9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad. Förskolan har i dagsläget 12 barn, förskoleklassen 10.

Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vi ser att du känner till och stödjer den katolska kyrkans lära.

Vi har ett projektinriktat arbetssätt som utgår ifrån barnens lust att lära och deras nyfikenhet och oss pedagoger som medupptäckare på barnens kunskapsresa. Vi lägger mycket kraft på att barnen ska uppleva trygghet och tillit till lärare och kamrater och visa sin omgivning omtanke och respekt.

Vi arbetar för att skapa en trygg, inspirerande och vacker arbetsmiljö. Barnen tränas i att ta ansvar för sitt eget arbete och för vår gemensamma miljö. Barnen har utelek minst en gång om dagen. Leken ges stort utrymme både inomhus och utomhus då barnen bearbetar sina intryck och tränar viktiga färdigheter. I förskoleklass har vi fokus på att träna avkodningen som grund för läsningen. Det finns rikligt med material som inspirerar och utmanar barnens lärande.


Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation. Du finner glädje i att arbeta tillsammans med barn för att hjälpa dem att lyckas i förskolan och förskoleklass. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som barnen behöver.

Välkommen med din ansökan där du bifogar ditt CV samt ett kort brev om dig själv och varför du söker tjänsten.

Vi kallar till intervju fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum för annonsen.

Ansökan görs via mail till:

michele.pestalozzi@sanktthomasskola.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se