Hoppa till innehåll

CAM-Beredare / CNC-Operatör

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en CAM-beredare och CNC-operatör till vår verksamhet i Lund. Som beredare och operatör kommer du vara en viktig del i vår kontinuerligt växande produktionsavdelning. Tjänsten kommer att inkludera både berednings-och operatörs-rollen till en början, över tid kommer den utveckla sig till en mer renodlad roll som beredare. Du ska ha en viss erfarenhet av beredning för att vara kvalificerad att söka tjänsten, men framför allt lägger vi vikt vid att du har ett stort intresse för att utveckla dina kunskaper inom beredning.

Du kommer att få arbeta med en modern maskinpark, de senaste mjukvarorna och ständigt varierande detaljtyper i en mängd olika material. Vi söker dig som har några års erfarenhet av CNC-fräsning och har vana vid att arbeta med CAD/CAM-beredning i exempelvis SOLIDOWORKS CAM och CAMWorks. Du ska ha god datorvana, ha en känsla för kvalité och vara van vid att framställa detaljer med snäva toleranser. Erfarenhet av Heidenhain/Siemens-styrsystem ses som meriterande.

Idag består vår produktionsavdelning i Lund av tre CNC-fräsar där vi bearbetar konstruktionsplaster, aluminium och andra icke-järnhaltiga metaller. Inom en snar framtid kommer maskinparken utökas med fler maskiner som ger oss ökad kapacitet och breddar våra bearbetningsmöjligheter. Du kommer ges möjlighet att utvecklas i din roll och bredda din kompetens i en expansiv organisation.

Razorback Engineering grundades 2010 och har utvecklats från en renodlad konsultfirma med mekanikkonstruktörer till att idag vara en helhetsleverantör till våra kunders utvecklingsprojekt. Vi erbjuder tjänster inom mekanikkonstruktion, produktutveckling, prototypframställning, produktion samt montering. Vårt breda tjänsteutbud är vad som gör oss unika. Vi har en stark gemenskap, korta beslutsvägar och lägger stor vikt vid att våra medarbetare ges stor flexibilitet i sitt arbete.

Låter detta intressant eller har du några frågor kring tjänsten så tveka inte att besöka vår hemsida: https://razorback.se/

Där finner du mer information om Razorback Engineering, kontaktuppgifter och under "Karriär" hittar du hur du ansöker till tjänsten.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se