Hoppa till innehåll

Senior Instruktör till vår kund i Lund

Sista ansökningsdag
14 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Uppdragsbeskrivning

Kunden ska i detta fall rulla ut ett stort nytt system där samtliga medarbetare inom organisationen ska utbildas i systemet. I uppdraget som Instruktör kommer man att stötta och supportera medarbetare under deras utbildning, digitalt eller på plats i klassrum. I rollen är det viktigt att man tycker om att samarbeta med andra människor och är lyhörd för andras behov. En lagspelare som är driven och lösningsorienterad och som enkelt kan koordinera och hantera många olika aktiviteter parallellt. Uppdraget är på 100% med start 1 oktober 2024. Periodvis schemaläggs arbetstid även under kvällar och helger. Resor inom regionen ingår i uppdraget.

Önskad kompetens:

  • Erfarenhet av att lära ut och förklara i en teknisk miljö
  • God pedagogisk förmåga
  • Kommunikativ och serviceinriktad
  • Goda språkkunskaper i svenska såväl i tal som i skrift

Meriterande:

  • Utbildning med inriktning inom lärande och pedagogik
  • Erfarenhet av digitala lärplattformar
  • God systemteknisk förståelse

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.  

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se