Hoppa till innehåll

Receptionist till Ögoncentrum Annedal

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nyfiken på ögonsjukvården?


Beskrivning

Ögoncentrum Annedal är en privat ögonmottagning. Grunden för verksamheten bedrivs på uppdrag av Region Skåne inom vårdvalet för ögonsjukvård.

Att jobba på Ögoncentrum Annedal är att vara med och utveckla framtidens ögonsjukvård. Vi är en plats för dig som uppskattar ett högt arbetstempo och som tycker att det är roligare att jobba i lag än att vara ensam. Framförallt är vi en plats för dig som ser och bryr dig om varje människa du möter. Mottagningen ligger i västra Lund med bra pendlingsmöjligheter och gratis parkering precis utanför dörren. Här kommer du få möjlighet att påverka din arbetsplats och klinikens utveckling. Tillsammans ska vi erbjuda Skånes invånare modern och kompetent ögonsjukvård med allt från rådgivning till avancerade behandlingar.


Arbetsuppgifter

Som receptionist hos oss är ditt allra viktigaste uppdrag att skapa en välkomnande känsla på mottagningen. Du är vårt ansikte utåt och tillsammans med dina kollegor erbjuder du våra patienter och besökare bästa möjliga service. Receptionen är klinikens nav och som nyckelperson befinner du dig alltid i händelsernas centrum. Ett gott bemötande är en viktig del i ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Därmed är du en del av vårt fokus på patientsäkerhet och kvalitet.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • ta emot och registrera patienter
  • debitering, kassahantering och fakturering
  • telefoni och tidsbokning
  • posthantering
  • remisshantering
  • trivselansvar


Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och erfarenhet av att arbeta i reception. Du är en god kommunikatör som talar och skriver svenska flytande och du har även goda kunskaper i engelska. Vidare har du goda datorkunskaper och är van att arbeta i olika administrativa system.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med ögonsjukvård samt om du har kunskaper i Melior, Pasis, Webdoc.

Erforderlig utbildning kommer att ges om du är rätt person för jobbet.


Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som receptionist hos oss behöver du vara ansvarsfull och alltid sträva efter att ge bästa möjliga service och bemötande. Du är lösningsorienterad och väljer att se utmaningar som möjligheter. Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Du är trygg i din roll och har en hög empatisk förmåga. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation.

Arbetstempot på mottagningen är bitvis högt och vi söker därför dig som trivs med att arbeta i en hög takt, är flexibel och har lätt för att arbeta självständigt och i team. Du är van vid att organisera och prioritera ditt arbete utifrån arbetsmängd samt har lätt för att samarbeta och anpassa dig till ändrade omständigheter. Du tar ansvar för och påverkar din egen och verksamhetens utveckling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetstid och varaktighet

Mottagningen är öppen dagtid 8-17, måndag-fredag.

Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.

Omfattning: 100%


Ansökan

Ansökningar skickas per mail till jobb@ogoncentrumannedal.se. Märk ansökan med RECEPTIONIST. Vi rekommenderar att du söker så fort som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 2024-09-15

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se