Hoppa till innehåll
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp

Vi på Lernia söker fler montörer till Lund.

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (40 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi på Lernia söker nu dig som vill ta chansen att utvecklas som montör. I rollen kommer du att använda dina mekaniska färdigheter för montage. Du kommer att vara en värdefull del i teamet och förhoppningsvis trivas i en dynamisk arbetsmiljö.

Ta chansen och skicka in din ansökan idag!

Vem söker vi?

Till rollen som montör söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör, har erfarenhet av produktionsteknik och tillverkningsindustri.

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående, lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort montage. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team.

Vi ser gärna att du:
  • Har relevant utbildning eller erfarenhet som montör
  • Har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Har B-körkort
  • Har ett tekniskt intresse
  • Har truckkort A+B
  • Har traverskort
Det är även meriterande för tjänsten om du
  • Har erfarenhet av maskiner/robotar
  • Har tillgång till egen bil
  • Goda kunskaper i ritningsläsning
Tjänsten är på heltid och du kommer att vara anställd som konsult på Lernia Bemanning.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Olivia Gunnarsson via e-post: olivia.gunnarsson@lernia.se eller konsultchef Fanny Hultstrand på fanny.hultstrand@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Välkommen med din ansökan senast 27 oktober 2024.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.