Hoppa till innehåll

Technical Sales Specialist (AI)

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Säljare för komplexa AI lösningar på Infra Motion Labs

Har du hört ryktet om att AI kommer ta över världen? Oroa dig inte, vi har det under kontroll! Infra Motion Labs, grundat vid Lunds Universitet, är specialiserade på att utveckla avancerade AI-applikationer för den svenska marknaden. Nu söker vi en erfaren säljare, i Stockholm, som kan sälja komplexa lösningar och vill vara en del av vårt team.

Om rollen

Du ska hjälpa våra kunder förstå hur våra lösningar kan lösa deras mest utmanande problem. Du ska arbeta nära våra tekniska experter för att förstå våra produkter i detalj och presentera dem på ett sätt som tydligt visar deras värde. Du ska upprätthålla och stärka kundrelationer samt identifiera nya affärsmöjligheter. Dessutom har du möjligheten att samarbeta med kända svenska företag, som vi redan arbetar med, för att utveckla banbrytande AI-lösningar.

Kvalifikationer

Teknisk försäljning:

Dokumenterad erfarenhet av att sälja tekniska och komplexa lösningar. Förmåga att förstå tekniska produkter och förklara deras fördelar på ett enkelt och begripligt sätt.

Kommunikationsförmågor:

Utmärkta förhandlings- och presentationsfärdigheter. Förmåga att bygga och upprätthålla starka kundrelationer. Flytande i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Affärsmannaskap:

Förståelse för affärsprocesser och erfarenhet av att utveckla och implementera försäljningsstrategier. Förmåga att nå och överträffa försäljningsmål. Erfarenhet av att använda CRM-system och andra försäljningsverktyg.

Personliga egenskaper:

Självgående och initiativrik med stark drivkraft. Analytisk och problemlösningsorienterad. Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team.

Vi erbjuder:

• En arbetsmiljö med varierande och utmanande uppgifter.

• Möjlighet att arbeta med avancerad teknologi och innovativa lösningar.

• Konkurrenskraftig ersättning och förmåner.

• Möjlighet till professionell utveckling och karriärtillväxt.

• Ett samarbetsvilligt och engagerat team som gärna delar med sig av både kunskap och ett och annat skratt.

Vad vi erbjuder

Du kommer att arbeta i en miljö med varierande och utmanande uppgifter, där du har möjlighet att arbeta med avancerad teknologi och innovativa lösningar. Vi erbjuder konkurrenskraftig ersättning och förmåner samt möjligheter till professionell utveckling och karriärtillväxt. Du kommer att ingå i ett samarbetsvilligt och engagerat team som gärna delar med sig av både kunskap och ett och annat skratt.

Om oss

Infra Motion Labs är ett företag i snabb tillväxt som utvecklar AI-applikationer för säkerhetsindustrin och den allmänna marknaden i Sverige. Vi strävar efter att förbättra säkerhet och effektivitet för våra kunder genom våra lösningar.

Är du redo för nästa steg i din karriär och vill vara med och utveckla framtidens AI-lösningar? Skicka in din ansökan och CV via LinkedIn eller till abdulla@inframotionlabs.com senast 9/9-24. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vänliga hälsningar,

Infra Motion Labs Team

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se