Hoppa till innehåll

C# Developer till Symetri i Lund

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Symetri fortsätter sin tillväxtresa och söker nu dig som vill arbeta som utvecklare och har goda kunskaper av C# / .Net för en direktrekrytering. Det här är tjänsten för dig som vill arbeta på ett bolag som ligger i framkant i utvecklingen med lösningar för processindustrin. Här får du arbeta från ax till limpa, från att ett problem som uppstår hos kund till att leverera lösning. Trivs du i att arbeta i team där ni stöttar varandra och driver arbetet framåt för att hitta bästa möjliga lösningar? Välkommen med din ansökan till detta framgångsrika och framåtdrivande företag!

OM BOLAGET:

Symetri utvecklar och tillhandahåller tekniska lösningar och tjänster för företag inom produktutveckling, arkitektur, konstruktion, bygg, infrastruktur samt tillverkningsindustrin. Symetri gör det möjligt för företag att arbeta smartare för en bättre framtid genom att säkerställa tillgång till den expertis och teknologi de behöver för effektivt och hållbart arbete. 

Symetri utvecklar och distribuerar sina egenutvecklade lösningar och Symetri är en av Autodesks största solutions partner globalt. De utmanar människor att arbeta för en bättre framtid och de värderar särskilt mycket engagemang, teamwork, mod och förändringsvilja. Symetri har ca 1 000 anställda i 7 länder på 33 kontor och ca 400 000 dagliga användare. 

Symetri är ett expansivt bolag med stark finansiell styrka och ägs till 100% av Addnode Group som är noterat på Nasdaq Stockholm.

DIN NYA TJÄNST:

Friday rekryterar för Symetris räkning en C# utvecklare som tillsammans med deras team globalt kommer att utveckla och anpssa desktopapplikationer i C#. Utvecklingen sker agilt och ofta i direkt samarbete med användarna. Här får du arbeta från ax till limpa, du är med och lyssnar in på problemet hos kunden, du utmanar och kommer med förslag på lösningar. Därefter genomför du själva lösningen och följer sedan upp med kunden att problemet nu är ett minne blott.

Du kommer jobba med olika kodbaser som utvecklats aktivt under flera år. Deras kunder jobbar med att designa modeller i 3D, så delar av jobbet involverar att hitta och förstå matematiska lösningar på problem. Med din erfarenhet, intresse och driv kommer du tillsammans med teamet ta fram innovativa lösningar för att möta nya krav och kontinuerlig förbättring.   I din roll kommer du vara en del av ett sammansvetsat team med 8st utvecklare som kontinuerligt utmanar sig själva och har ett starkt driv att skapa något bra och långsiktigt hållbart. Detta team uppskattar att arbeta tillsammans och har därför en hög närvaro på kontoret. Här erbjuds du en utvecklande arbetsmiljö med mycket frihet. Du får möjlighet att arbeta med mindre hightech-bolag till stora välkända företag.

DINA KVALIFIKATIONER:

Vi söker dig som har goda kunskaper inom C# och en vilja att utmanas och utvecklas. Vi ser helst att du har jobbat med WPF, Windows och GIT sedan tidigare. Du vill utmana dig själv att skriva bra kod, och du har grundläggande kunskaper inom linjär algebra.

  • Har en civilingenjörsexamen inom datateknik, maskin, mekatronik, teknisk fysik, elektro eller motsvarande
  • Goda kunskaper och ett års erfarenhet av att arbeta med C# / .Net
  • Obehindrat kan föra dig på svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet/kunskap inom designmönster och objektorienterad utveckling, MVVM, testdrivan utveckling och/eller Java/C/C++.

Som person är du social, lösningsinriktad samt har en förmåga att kunna samverka och stötta andra. Det är även viktigt att du har god förmåga att arbeta strukturerat och kunna driva och säkerställa leverans. Du är en engagerad teamspelare som brinner för ständiga förbättringar och har en förståelse för komplexa flöden.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Symetri.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid, rekrytering
  • Placering: Lund
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Rekryteringsansvarig: Sofia Krook, sofia.krook@friday.se
OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se