Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
30 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Gerdahallen, Stiftelsen för motionsverksamhet vid Lunds Universitet – mer än bara en arbetsplats! Här får du chansen att vara en del av en dynamisk och inspirerande miljö där hälsa och välmående står i fokus. Som medarbetare hos oss blir du en viktig del av vårt dedikerade team som varje dag strävar efter att erbjuda den bästa rehabiliteringen för våra patienter.

Vi tror på personlig utveckling och erbjuder kontinuerlig utbildning för att du ska kunna växa i din roll. Med moderna faciliteter och en stark gemenskap, får du möjligheten att arbeta i en miljö som främjar både fysisk och mental hälsa. Vi värdesätter innovation, teamwork och en positiv inställning.

Om du vill vara med och göra skillnad i människors liv samtidigt som du utvecklas både professionellt och personligt, är Gerdahallen den perfekta arbetsplatsen för dig. Bli en del av vårt engagerade team och bidra till att göra Gerdahallen till Lunds främsta träningscenter och fysioterapimottagning.

Välkommen till Gerdahallen – där din passion blir ditt yrke!

Mer information finner du på www.gerdahallen.com

Din roll som fysioterapeut hos oss:

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta rehabilitering av primärvårdspatienter. Arbetsuppgifterna innebär både individuella behandlingar och gruppbesök för rehabiliteringsträning.

Om dig:

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med intresse för ortopedi och minst 2 års erfarenhet inom relevant område. Vi värdesätter att du är strukturerad och självständig i ditt arbete samt att du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet och framåtanda.

Vidare är det är viktigt att du är en lagspelare eftersom teamarbete är centralt hos oss. Alla är delaktiga och stöttar varandra i arbetet.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se