Hoppa till innehåll

Spontanansökan till Lunds Djursjukhus

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Detta erbjuder vi

Lunds Djursjukhus Evidensia tar emot ca 30 000 patientbesök varje år. Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom kirurgi, vård, internmedicin, tandvård, akutvård och rehab. Vi har ett väl utvecklat eget labb och modern röntgen-, CT- och ultraljudsutrustning.

Hos oss arbetar vi med såväl bokade som akuta fall vilket gör arbetet varierande. Till ditt stöd har du kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Vi är ett väletablerat och familjärt djursjukhus för smådjur med cirka 70 kollegor som tillsammans jobbar för att erbjuda bästa tänkbara vård för våra fyrfota vänner.

Du kommer bli en del av ett stort och kompetent nätverk, såväl inom det egna djursjukhuset som Evidensias hela organisation.

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din profession både i det dagliga arbetet, men även genom kontinuerlig kompetensutveckling. Vi satsar på utbildning och kompetensutveckling inom Evidensia och all kompetens som finns i vårt nätverk, samt vår egen Evidensia Academy erbjuder en stor mängd kurser, utbildningar, artiklar mm. för att du ständigt ska kunna växa i din yrkesroll.

För oss är det väldigt viktigt att du får en bra och genomtänkt introduktion. Tillsammans kommer vi ta fram en individuell introduktions- och utvecklingsplan för dig, som du får goda möjligheter att påverka.

Vi utvecklar hela tiden vårt friskvårdsarbete - kanske sitter du på bra erfarenheter som vi kan överväga att implementera? Ett generöst friskvårdsbidrag är redan nu en del av din anställning!

Om du vill bli del av vårt team som gör allt för att djur och djurägare ska få högkvalitativ vård och service är du varmt välkommen med en ansökan.

Vem söker vi?Vi söker dig som kan identifiera dig med något av nedan:

  • Legitimerad veterinär
  • Legitimerad djursjukskötare
  • Färdigutbildad djurvårdare med tre års erfarenhet eller med behörighet att arbeta på utökad nivå enl. Jordbruksverkets regler.

Oavsett vilken roll du har inom Evidensia vill att du finner det naturligt att arbeta efter våra kärnvärden glädje, respekt, engagemang, kompetens och innovation.

Ort:Lund.Omfattning:Hel-/deltid enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag:2024-08-31. Ansök via länken i denna annons.

För information:Har du frågor om oss? Välkommen att kontakta:

HR-assistent Sandra Tornberg,sandra.tornberg@evidensia.seVarmt välkommen in med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vårkliniksida.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (74 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se