Hoppa till innehåll

systemutvecklare

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Har du några års erfarenhet av systemutveckling och vill ta ditt nästa karriärsteg? Vill du arbeta med den senaste tekniken samtidigt som du får arbeta för ett bolag som bidrar positivt till vårt samhälle? Nu har du chansen att bli en del av DRT Solutions i Lund. 


Med en kombination av den senaste tekniken och mångårig erfarenhet skapar DRT Solutions sömlösa lösningar för anropsstyrd trafik och taxi. Visionen är att förena samhällsnytta, kostnadseffektivitet och användarvänlighet i ett och samma system. 


Som systemutvecklare hos DRT skulle du arbeta med deras boknings- och planeringssystem Drip, samt tillhörande appar. Du kommer att arbeta nära andra utvecklare, test- och supportspecialister, projektledare och produktägare. På DRT sker också arbetet nära verksamheterna som använder tjänsterna, med fördelen att de direkt får återkoppling och kan se nyttan som de gör. 


Vi är DRT Solutions – där teknik möter trafik och innovation blir verklighet!

Varmt välkommen med din ansökan! 


I denna rekrytering samarbetar DRT Solutions med Randstad Digital. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Manager Sally Hansen, e-post: sally.hansen@randstad.se eller telefon 070-148 35 81.

Ansvarsområden

  • Utveckla och underhålla boknings- och planeringssystemet Drip, samt tillhörande appar
  • Hålla dig uppdaterad på nya teknologier och metoder inom systemutveckling
  • Kontinuerligt arbeta för att förbättra utvecklingsprocessen
  • Dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor, och agera mentor för mer juniora utvecklare vid behov

Kvalifikationer

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare
  • Universitetsutbildning inom systemvetenskap, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
  • Goda kunskaper i Go(lang) eller liknande programmeringsspråk
  • Flytande på svenska och engelska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande ifall du har någon/några av följande:

  • Kännedom eller erfarenhet inom transport, logistik, buss, taxi eller liknande
  • Erfarenhet av C++, Kubernetes, React, Flutter och/eller PHP

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är självgående, driven och noggrann. Då du kommer att ingå i ett team så är det viktigt att du kan samarbeta väl och att du är en lagspelare. På DRT är kollegorna prestigelösa och man hugger i där det behövs, vi tror att du har samma inställning. Du bör trivas i en snabbrörlig, dynamisk och platt organisation, där varje individ har stor frihet men även stort eget ansvar. Vi ser gärna att du är initiativtagande och flexibel.

Erfarenhet

Kubernetes
PHP
React
C++
Golang

Om företaget

DRT Solutions AB

Med en kombination av den senaste digitala tekniken och över trettio års kunskap och erfarenhet inom anropsstyrda samhällsbetalda resor, färdtjänst, sjukresor och skolskjuts skapar DRT Solutions nydanande verktyg och metoder för anropsstyrd trafik. Slutprodukten är lösningar som hanterar dagens utmaningar och leveranskrav inom den offentligt betalda trafiken, men som också kan anpassas efter framtidens önskemål. DRT Solutions har sedan starten 2016 målet att skapa nydanande IT-system och nya metoder för anropsstyrd trafik. Vårt system Drip används idag i ett flertal områden och intresset för oss och vårt system är stort. Visionen är att förena samhällsnytta, kostnadseffektivitet och användarvänlighet i ett och samma IT-system.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se