Hoppa till innehåll

Leg fysioterapeut

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Välkommen till en av Skånes största vårdcentraler där våra ca 70 engagerade medarbetare har hand om ca 19 600 listade invånare. Här jobbar vi för att tillsammans skapa den bästa möjliga primärvården för våra patienter och vet om att vägen dit går genom en tydlig organisation och god arbetsmiljö för oss som jobbar här. Vi finns i ljusa och fräscha lokaler på Clemenstorget, ett stenkast från Lunds centralstation. På vår vårdcentral finns en bredd av kompetenser hos fysioterapeuter, psykosocialt team, arbetsterapeut, barnmorskemottagning, barnavårdscentral, distriktssköterskor, astma/kol-mottagning, diabetesmottagning, vaccinationsmottagning, mottagning för sexuell hälsa och äldremottagning. Genom vårt arbetssätt och våra kompetenta medarbetare skapar vi tillsammans en hög kvalitet på vården.

Din roll

Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss innebär självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter. I vårt arbetssätt ingår även digitalt arbete. Vi erbjuder även olika typer av gruppverksamhet för våra patienter, så om du har intresse och kompetens för detta finns möjlighet till sådant arbete.

Vi erbjuder dig

På Capio Vårdcentral Clemenstorget kommer du att ingå i vårt rehabteamsom består av sex fysioterapeuter samt en arbetsterapeut.

Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare ochlägger stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen.Något viarbetar aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför. Vi bygger vår organisation på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har många rehabiliteringsmottagningar inom organisationen och det finns därigenom ett gott kollegialt stöd och möjlighet till erfarenhets- och idéutbyte.

Om dig

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har med erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

Övrigt

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Rekrytering sker fortlöpande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Publicerat: 2024-06-12

Sista ansökningsdag: 2024-07-07

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se