Hoppa till innehåll

Tandsköterska till klinik i centrala Lund

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Information om arbetsplatsen:

Vi söker en tandsköterska till vår klinik i centrala Lund. Kliniken består i nuläget av en protetiker, två tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor. Vår ena tandsköterska ska nu vidareutbilda sig. Vi erbjuder ett brett utbud av tandvård till våra patienter inklusive specialistvård inom protetik, vilket bidrar till en stimulerande arbetsplats med stora möjligheter till utveckling. På kliniken arbetar vi övervägande med vuxentandvård.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Som tandsköterska hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga tandsköterskeuppgifter inklusive assistans, steril samt receptionsarbete. Positionen innebär även andra varierande arbetsuppgifter såsom delegerat arbete med patienter, administration, assistans vid kirurgi med mera. Om du saknar förkunskaper, finns det utrymme för utbildning och utveckling.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en tandsköterskeexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet av röntgenbildtagning, anestesi, avtryckstagning, skanning, rutiner vid protetiska behandlingar och receptionsarbete.

Personliga egenskaper:

Vi värdesätter delaktighet och engagemang i det kliniska arbetet med patienter. Att du får patienterna att känna sig bekväma och trygga under besöket och samtidigt sköter jobbet professionellt och noggrant. Stor vikt fästs vid service och bemötande.

Tjänsten är en bra möjlighet för dig som vill fördjupa dig inom bland annat protetik.


Anställningsvillkor:

Varaktighet: Tjänsten är ett vikariat på ca 6 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetstimmar i veckan: 20-40

Tillträdesdatum: 1/11 eller efter överenskommelse.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se