Hoppa till innehåll

Erfaren tandsköterska med intresse för käkkirurgi och ortodonti

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Erfaren tandsköterska med intresse för käkkirurgi och ortodonti sökes!

Vi är en specialisttandvårdsklinik som startade för cirka 3 år sedan och som håller på att expandera. Vi söker nu en erfaren tandsköterska med intresse för käkkirurgi och ortodonti. Är du något av ovanstående och vill ha ett roligt och viktigt jobb som känns meningsfullt och utvecklande? Då kanske det här jobbet är vad du söker!

Vi som arbetar här är ett glatt gäng som består av ortodontister, parodontolog, käkkirurg, tandläkare, tandsköterskor, ortodontiassistent och receptionist/medicinsk sekreterare.

Vi finns i en vacker villa från slutet på 1800-talet med nyrenoverade lokaler, beläget i utkanten av Lund vid Tetrapak, med tillgång till parkering.

Arbetsbeskrivning:

Hos oss behandlas framför allt barn och ungdomar med tandregleringsbehov, men vi erbjuder även behandling för vuxna patienter.

I tjänsten ingår varierade ansvarsområden såsom sedvanliga tandsköterskeuppgifter, klinisk assistans, delegerat patientarbete inom tandreglering och assistans vid kirurgi.

Tjänsten är på 100% och provanställning på 6 månader tillämpas.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som är nyfiken på specialisttandvården och vill utvecklas inom detta. Vi önskar att du har minst 10 års erfarenhet inom tandsköterskeyrket, du ska vara trygg i din yrkesroll och vi förutsätter att du har röntgenerfarenhet. Du ska tycka om att arbeta med barn och ungdomar då många av våra patienter är det.

Vi förutsätter även att du är ansvarstagande och tycker om att samarbeta och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du angelägen om att ge ett gott omhändertagande och god service och hjälper till där det behövs. För att trivas hos oss är det viktigt att du är flexibel och vill utvecklas tillsammans med oss.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se