Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Bilglastekniker

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du på jakt efter nya utmaningar? Just nu söker vi en bilglastekniker som får vara med i nystartade Mobilia allglas på Bilia i Lund. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Om tjänsten

Som bilglastekniker / glasmästare kommer du i huvudsak arbeta med glasbyten för olika bilmärken, reparation av stenskott på vindrutor och att hantera kontakten med kunder. Utöver glasarbete kan även mindre demonterings samt monteringsarbeten förekomma. I arbetet samverkar du med övrig personal på verkstaden för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. I ditt arbete förekommer vissa administrativa arbetsuppgifter.

Vad vi önskar av dig

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande med inriktning mot skadereparation / glas eller liknande arbetslivserfarenhet. Du bör ha datavana för att kunna jobba med felkoder och initieringar. Har du tidigare arbetat med glas kalkyler i Cabas är det meriterande. B-körkort är ett krav. Vi ser att du är noggrann och mån om att kunden ska få bästa möjliga resultat.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia i Lund. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren