Hoppa till innehåll
AB Ninolab logotyp

Serviceingenjör, laboratorisk utrustning

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Johan Almquist
Email
Telefon
Till vårt Kontor i Lund söker vi nu en

SERVICEINGENJÖR

För reparation och service av instrument och apparatur, som tex. autoklaver, laboratoriediskmaskiner, centrifuger, värmeskåp samt övrig utrustning.

Arbetet kommer till största del att utföras i fält hos Ninolabs kunder, - naturligtvis ställer vi tjänstebil till förfogande. Arbetsområdet är till största delen i Skåne, specifikt i området Malmö-Lund-Helsingborg.

Arbetet utförs oftast självständigt med stor integration hos kunden varför erfarenhet av liknande arbete med felsökning, reparationer och kundsamarbete erfordras.

Meriterande med kunskap i mekanik och elteknik/elektronik är ett krav.
  • Resande i arbetet förekommer
  • Breda arbetsuppgifter gällande leverantörers kontakter
  • Förkortad arbetstid
  • Egen planering av sina uppgifter
  • Goda utbildningsmöjligheter
Eftersom tjänsten innebär kontakter med våra leverantörer är goda kunskaper i engelska en förutsättning.
AB Ninolab logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB NINOLAB har sedan 1965 levererat laboratorieutrustning och service till svenska sjukhus, läkemedelsföretag, forskningsinstitutioner och industriföretag. Vår målsättning är att erbjuda marknaden all basutrustning som krävs i ett laboratorium. Vi marknadsför produkter från ett 40-tal välkända, utländska leverantörer och vi vill särskilt framhålla att vi är specialister inom värme/kyla, vattenrening, vägning, diskrumsutrustningar, partikelteknologi, provberedning och laboratorieinredningar. Vi har vårt huvudkontor i Upplands Väsby och etablering i Lund, Mölndal och Umeå