Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Verksamhetssamordnare till Luleå Kommunföretag

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en serviceinriktad och strukturerad Verksamhetssamordnare med starka organisatoriska och administrativa färdigheter.

Information om uppdraget:

Luleå Kommunföretag AB, ägs till 100 % av Luleå kommun, och är ett holdingbolag för de helägda kommunala dotterbolagen.

Luleå Kommunföretag AB har en central och koncernstrategisk roll i kommunen med huvudsaklig uppgift att ansvara för en aktiv ägarstyrning av dotterbolagen, utveckla effektiviteten och optimera resultatnivån i bolagskoncernen och verka för att dotterbolagens verksamhetsplaner styr mot kommunens övergripande mål.

Luleå kommunföretag söker en strukturerad och erfaren Verksamhetssamordnare som trivs i en stödjande och koordinerande roll, med förmågan att identifiera och genomföra nödvändiga uppgifter. I denna roll kommer du att arbeta nära VD och fungera som en nyckelperson i uppföljning samt ge stöd i olika arbetsuppgifter. Tjänsten erbjuder en bred och varierad arbetsbeskrivning där du bland annat ansvarar för planering, stöd och att frigöra tid för VD att fokusera på kärnverksamheten. Du ser till att förutsättningar inför möten är på plats samt hanterar administrativa uppgifter, koordinering och dokumentation. Dessutom kommer du att arbeta i samverkan med kommunen i frågor kopplade till den politiska processen och fungera som en länk mellan kommunen och dotterbolagen.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen:

* Ansvara för kalenderhantering samt koordinering och planering av aktiviteter
* Boka resor, möten, evenemang och andra relevanta arrangemang.
* Förbereda mötesmaterial och föra protokoll vid möten.
* Utföra löpande administrativa uppgifter.
* Skapa presentationsmaterial, förbereda styrelsemöten och strukturera agendor.
* Kontinuerligt granska och säkerställa kvaliteten på bolagens styrdokument.
* Löpande följa upp och samla in information om bolagens interna kontroll samt stödja koncernens utveckling av denna

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning och flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, exempelvis som verksamhetskoordinator eller verksamhetsstöd. Erfarenhet från offentlig verksamhet är meriterande, likaså ekonomisk kompetens eller erfarenhet.

För att trivas i rollen är du en prestigelös person med hög integritet, som har förmågan att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du är lyhörd, har god samarbetsförmåga och trivs med att ta ansvar och skapa struktur. Med en blick för både detaljer och helhet, strävar du efter att leverera hög kvalitet inom utsatt tid och driva arbetsuppgifter i mål. Även om du arbetar bra självständigt, uppskattar du samarbete och bidrar med ditt utåtriktade sätt till att bygga förtroende och goda relationer.

Du har en stark kommunikativ förmåga, både skriftligt och muntligt, på svenska och engelska, och behärskar Officepaketet väl. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting. Vid eventuella frågor om processen, vänligen kontakta StudentConsultings rekryteringskonsult Veronica Nylund direkt via e-post på veronica.nylund@studentconsulting.com.

Sista ansökningsdag: 2024-09-29.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com