Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Student sökes för spännande projektuppdrag

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vill du bygga på ditt CV med relevant erfarenhet kopplat till din universitetsutbildning? I samarbete med en av våra partners kan vi nu erbjuda ett spännande uppdrag vid sidan av dina studier.

Dina arbetsuppgifter
Företaget specialiserar sig på produktionsoptimering och säkerhet i industriella miljöer genom att erbjuda kompletta IoT-lösningar. Med hjälp av datadrivna insikter och realtidsövervakning hjälper de organisationer att fatta bättre beslut och uppnå operativ excellens. Gruvindustri är ett exempel på deras kundsegment, och försäljning sker både nationellt och internationellt.

Detta uppdrag innebär 6 veckors heltidsarbete. Flexibla arbetstider i överenskommelse med uppdragsgivare. Kontorsplats finns tillgänglig i Luleå, även möjlighet att arbeta hemifrån.


Din profil
Vi söker dig som studerar vid universitet eller högskola och vill ha ett uppdrag som går i linje med dina studier. Vi tror att den student vi söker studerar datavetenskap, teknisk fysik eller elektroteknik då goda kunskaper inom datavetenskap och förståelse för digitala nätverk krävs för uppdraget.

Du som söker skall ha goda programmeringskunskaper i JavaScript, HTML och grundläggande kunskaper inom 3D programmering och modellering. Ett stort plus om du även behärskar Java, Go eller andra backend-språk, samt kan använda 3D CAD eller andra 3D modelleringsverktyg som Blender.


Ansökan
Vänta inte med din ansökan, utan skicka in ditt CV. Vi jobbar löpande i processen. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna konsultchef Frida Lundberg, tel 073-351 27 38. Vi ser fram emot att höra från dig!

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.