Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lagermedarbetare till Svensk Cater!

Sista ansökningsdag
04 oktober 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av lagerarbete och söker nya utmaningar? Är du driven och tycker om att ha en fartfylld vardag? Välkommen att skicka in din ansökan till tjänsten som lagermedarbetare hos Svensk Cater!

Om tjänsten
Som lagermedarbetare hos Svensk Cater får du en fartfylld vardag. Du arbetar med att packa varor utifrån en orderlista och förbereder det för leverans med lastbil. Du arbetar med livsmedelsprodukter och behöver därför kontrollera produkternas skick för att säkerställa god kvalitet. Det gäller både vid upp-packning av inkommande varor och packning av utgående leveranser. Du ingår i en arbetsgrupp som värnar om god service och som ställer upp för varandra.

Arbetsuppgifterna utförs i kyl- och/eller frysrum.

Arbetet är förlagt på vardagar kl 7-16. Helg- och övertidsarbete kan förekomma. Tjänsten är på heltid med start omgående. Du blir anställd av Adecco men arbetar ute hos Svensk Cater.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete men det är inget krav för tjänsten. Det är starkt meriterande om du har truck-kort och är van att köra truck.

Det är viktigt att du trivs att arbeta praktiskt och i ett högt arbetstempo. Du strukturerar ditt arbete för att skapa ett effektivt flöde i arbetsuppgifterna. Du är lyhörd, har ett öga för detaljer och ser vad som behöver göras. Det är även viktigt att du är mån om kvaliteten på produkterna vilket du säkerställer genom ett noggrant arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpand, välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.