Hoppa till innehåll
Wimato Mekaniska AB logotyp

Bli arbetsledare hos Wimato Mekaniska!

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (6 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av tungmekanik och svetsning och är på jakt efter nya utmaningar? Är du driven av att leverera hög kvalitet i ditt arbete och vill utvecklas vidare i din yrkesroll? Då har du nu chansen att bli en del av teamet hos Wimato Mekaniska! Här blir du en del av ett företag med stort hjärta och bred kompetens inom flera områden.

Information om företaget
Wimato Mekaniska AB grundades 2017 i Luleå. Företaget erbjuder helhetslösningar och är specialiserade på service, underhåll och reparationer inom basindustri och fordons- samt privata sektorn. Detta inkluderar allt från maskinunderhåll till komplexa reparationer för att säkerställa att kundernas utrustning fungerar optimalt. De erbjuder även tjänster med särskilt fokus på bandtransportörer inom processindustrin samt besiktningar och felsökningar. Vidare erbjuder de svetsreparationer och mekaniska tjänster inom fordonssektorn, vilket gör dem till en värdefull partner.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Wimato Mekaniska en arbetsledare inom tungmekanik och svetsning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Wimato Mekaniska.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Wimato Mekaniskas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Lisa Bäckström på lisa.backstrom@pn.se eller ring 072-913 61 48.

Du erbjuds:
  • Möjlighet till kompetensutveckling och avancemang inom mekanik och svetsning.
  • Arbete tillsammans i teamet där dina insatser uppskattas.
  • Trygg anställning i ett mångsidigt företag med varierande och spännande projekt.
Arbetsuppgifter
I rollen kommer du att leda ett team och utföra arbetsuppgifter inom tungmekanik och svetsning. Du blir ansikte utåt mot kunder och ansvarar för ett kundorienterat arbetssätt. Ditt praktiska arbete inkluderar bland annat mekanisk service, underhåll och reparation av traktorer, jordbruksutrustning och skogsmaskiner, samt bearbetning och montering av maskin- och metallkomponenter. Du kommer också att utföra varierande svetsarbeten med pinne och rörtråd, inklusive reparation och underhåll av svetsfogar.

I tjänsten arbetar du 06:45 - 16:00 måndag till fredag. Resor samt kvälls- och helgarbete förekommer i tjänsten.

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av tungmekanik och svetsning.
  • Är engagerad och aktivt vill bidra till att leverera goda resultat.
  • Innehar B-körkort för att enkelt kunna besöka kunder.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är ansvarstagande och lösningsorienterad, och trivs med att både arbeta självständigt och i team. Dessutom är du serviceinriktad och har en naturlig förmåga att samarbeta effektivt med både kollegor och kunder.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Luleå

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Lisa Bäckström - 072-913 61 48, lisa.backstrom@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Bäckström på lisa.backstrom@pn.se eller ring 072-913 61 48.

#Wimato-mekaniska #arbetsledare #tungmekanik #svetsning
Wimato Mekaniska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren