Hoppa till innehåll

Entreprenad- och kalkylingenjör till TN i Luleå!

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta på projekt från start till mål hos ett av Norrbottens snabbast växande bygg- och anläggningsföretag? Då är rollen som entreprenad- och kalkylingenjör på TN i Luleå helt rätt för dig! Vi erbjuder dig variation i vardagen och i dina uppgifter, där du tillsammans med företagets projekt- och platschefer driver TN:s projekt framåt och blir en central del av dess framgång.


Om rollen som Entreprenad- och Kalkylingenjör

I rollen arbetar du nära TN:s projekt- och platschefer för att säkerställa att projekten utförs enligt fastställda mål och kundens förväntningar. Du har en varierad roll i projekten med ansvar för att ta fram anbuds- och projektkalkyler, hantera inköp via förhandling med leverantörer och underentreprenörer, ta fram projektdokumentation, stötta i framtagande av projektprognoser och hantera kontraktsadministration.

I ditt arbete kan det även ingå att delta på byggmöten och ha en löpande dialog med beställarombud för att hantera ändrade förutsättningar med tillhörande ekonomiska regleringar. KMA-arbete (kvalitet, miljö och arbetsmiljö) kan också ingå som en del av din roll. Till exempel framtagande och efterföljande av arbetsmiljöplan, hantering av skyddsronder och inrapportering i BIA.


Dina arbetsuppgifter:

  • Stötta projekt- och platschefen i dagliga verksamheten, från anbudsarbete till vidare kontrakt och genomförande.
  • Ta fram relevanta kalkyler i såväl anbuds- som projektskedet.
  • Hantera kontraktsadministration med tillhörande framtagande av relevant dokumentation.
  • Förhandla och sköta upphandlingar med underleverantörer och leverantörer.
  • Medverka vid byggmöten och hålla löpande kontakt med beställare.
  • Utföra prognosarbete, kalkylering och ÄTA-hantering.
  • I vissa fall hantera KMA-uppgifter (kvalitet, miljö och arbetsmiljö).


Vad vi söker hos dig

Vi söker dig som har något års erfarenhet av en liknande roll inom vår bransch där du har arbetat med något eller några av arbetsuppgifterna relaterat till kalkyl, inköp, projektledning alternativt projektstöd med tillhörande kontraktsadministration. Du har en god förståelse för byggprocesser och är van att arbeta indivuduellt såväl som i grupp, alltid med ett lösningsorienterat angreppsätt.

Du har en eftergymnasial utbildning inom bygg alternativt förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du är strukturerad, lösningsorienterad och har god kommunikativ förmåga med vana att samarbeta med både interna såväl som externa parter.


Kvalifikationer:

  • Du har med fördel minst 3 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, vilket dock inte är något krav. Erfarenhet av kalkyl och/eller inköp inom byggbranschen är meriterande.
  • Eftergymnasial utbildning inom bygg eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Dokumenterad erfarenhet av att medverka i flertalet byggprojekt är en fördel som referens för att söka tjänsten.


Ansökningsförfarande

Tjänsten kan fyllas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. TN samarbetar med Norra Resurs i denna rekryteringsprocess, och tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt hos TN. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placering är på TN i Gällivare. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Hjelm på christoffer.hjelm@norraresurs.se.


Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om TN

TN är ett familjeägt entreprenadföretag med kontor i Gällivare och Luleå. Bolaget grundades år 2000 av Tommy Nilsson som äger TN tillsammans med sina barn Therese, Mattias och Andreas. Bolaget har en budgeterad omsättning på 200 Mkr för 2024 och sysselsätter ca 100 personer med verksamheten i huvudsak lokaliserad i Gällivare, Luleå Svappavaara och Jokkmokk. TN har i huvudsak en byggverksamhet inriktad mot industri, försäkringsärenden, byggservice och projekt som exempelvis industrihallar, lokalanpassningar och bostäder.


Om oss

Norra Resurs är en aktör inom rekrytering och bemanning i Norrland. Vi specialiserar oss på att matcha rätt kandidater med rätt roller och hjälper företag att bygga starka team. Med djup förståelse för den lokala arbetsmarknaden är Norra Resurs din pålitliga partner för rekryterings- och bemanningslösningar i Norrland.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se