Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Fältsäljare till kund i Luleå

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (16 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en självgående och driven säljare som trivs med att arbeta självständigt? Har du en passion för försäljning och älskar att skapa långvariga kundrelationer? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en fältsäljare i Luleå. Som fältsäljare kommer du att ha en flexibel arbetsvardag där du utgår från ditt eget hem. Du ansvarar för att bygga och vårda kundrelationer, identifiera nya affärsmöjligheter, och driva försäljning inom ditt tilldelade område. Rollen innebär regelbundna kundbesök och att du arbetar proaktivt för att uppnå och överträffa dina försäljningsmål.

Arbetsuppgifter:
Prospektering och ny-kundsbearbetning: Identifiera och kontakta potentiella kunder inom ditt område.
Kundvård: Bygga och upprätthålla starka och långsiktiga relationer med befintliga kunder.
Affärsmöjligheter: Analysera marknaden och hitta nya möjligheter för att driva försäljning.
Mötesbokning och presentationer: Boka och genomföra kundmöten där du presenterar våra produkter och tjänster.
Rapportering: Följa upp och rapportera försäljningsresultat och aktiviteter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är självgående, resultatorienterad och har en stark egen drivkraft. Har en utmärkt förmåga att kommunicera och bygga relationer. Trivs med att arbeta självständigt och har god förmåga att planera din egen tid. Har god datorvana och lätt för att använda digitala verktyg.

Meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet av försäljning.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Vi genomför urval och intervjuer löpande, tveka därför inte. Sök redan idag! Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Miriam Hajjar via mail på miriam.hajjar@studentconsulting.com.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com