Hoppa till innehåll
SITE Industriteknik AB logotyp

Vi söker en konstruktör till SITE!

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi en konstruktör till SITE i Luleå. Vi söker dig som är en kreativ och självgående konsult som kan hantera kunder och som fokuserar på att leverera med god kvalitet i rätt tid.
Sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för SITE:s räkning en konstruktör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SITE.

Konsultföretaget Svensk Industriteknik AB (SITE) specialiserar sig på att leverera värdeskapande projekt, processer och lösningar inom tung industri. SITE är experter på industriteknik, management och mekanisk konstruktion. Deras kunder återfinns främst inom stål- och gruvindustrin, därtill inom anläggning och tillverkning.

På kontoret i Luleå har du juniora och seniora kollegor samt en arbetsplats som präglas av gemenskap, glädje och personlig utveckling. Ni sitter tillsammans i fräscha lokaler i centrala Luleå med utsikt över Södra Hamn.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till fanny.skott@pn.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som konstruktör arbetar du i både stora och små projekt mot några av de främsta företagen inom svensk industri. Du kommer få jobba i utmanande konstruktionsuppdrag i huvudsak inom stål-och gruvindustrin. Uppdragens längd varierar från några veckor upp till ett år. Jobbet erbjuder en frihet som begränsas till det ansvar man har i uppdragen. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Du ingår i en inspirerande och kreativ miljö med kollegor som besitter ett stort och brett kompetensområde. SITE använder sig av den senaste tekniken och erbjuder bland annat 3D-scanning för industriprojekt.

Vi söker dig som:

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SITE. I rollen som konstruktör är du engagerad och tycker om att ta stort ansvar. Du driver ditt arbete självständigt och strävar efter att leverera ditt yttersta. Du är duktig på att kommunicera och är en kreativ problemlösare som är lyhörd för projektets/kundens behov. SITE värderar kultur och satsar på att bygga en stark lagkänsla som förespråkar en öppen, ärlig och trygg arbetsmiljö.

Krav för tjänsten:
  • Civil- eller högskoleingenjör
  • Erfarenhet inom stål- och gruvindustrin
  • Erfarenhet av arbete som konstruktör
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Fanny Skott

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#SITE #industriteknik #konstruktör
SITE Industriteknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren