Hoppa till innehåll

Medicinsksekreterare till Kiruna Hälsocentral

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Tillsammans för Norrbotten- bästa livet, bästa hälsan!

Kiruna Hälsocentral, med 50-tal medarbetare som gör skillnad för de ca 15500 listade, söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Kiruna hälsocentral har infört flera nya arbetssätt som ska öka tillgängligheten för medborgarna och har en spännande framtid framför sig. Vi samarbetar nära varandra på hela enheten och arbetar tillsammans för Region Norrbottens vision. 
Vi behöver fler medicinska sekreterare och välkomnar dig till vårt härliga gäng! Hos oss är du delaktig i det vardagliga arbetet och är en viktig del för hela hälsocentralens utveckling.

 

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, vårdadministratör eller läkarsekreterare. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i vårdsystemen VAS och Cosmic, vilken införs senare i höst.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du en som håller hög professionell nivå i din yrkesutövning. Det är viktigt med initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en drivkraft att förbättra och utveckla enhetens arbete både i sekreterargruppen men också tillsammans med övriga personalkategorier. Du ska ha god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter när tempot varierar och anpassa ditt arbetssätt när förutsättningarna så kräver.

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter består av journalskrivning i VAS, diagnoskodning, remisshantering och andra administrativa uppgifter. Du introducerar nya medarbetare och löser problem när de uppstår. Du är administrativt och tekniskt stöd för dina medarbetare och för enhetscheferna på enheten. Utifrån intresse kan arbetsuppgifterna variera och du har stor möjlighet till att lägga upp ditt arbete så som du vill.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidare-tjänst på heltid med arbetstid förlagd under dagtid måndag till fredag. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se