Hoppa till innehåll

Medicinsk sekreterare till ortopedkliniken, Sunderby sjukhus.

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Till vårt trevliga gäng söker vi nu en medicinsk sekreterare. Vi kan erbjuda dig omväxlande arbete där du ansvarar för olika administrativa uppgifter. Du kommer ingå i ett team med hjälpsamma kollegor som finns där som stöd om det behövs.   

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i svenska och engelska.  Har du erfarenhet av VAS, iHSAk-administration och Cosmic är det meriterande.    

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas hos oss behöver du vara strukturerad och duktig på att arbeta i enlighet med fattade beslut. Du är duktig på att ta initativ och vara flexibel i ditt arbetssätt. 

Det här får du arbeta med
Länets ortopediverksamhet är samlad i en gemensam klinik och bedrivs vid Sunderbyn, Piteå och Gällivare sjukhus. Vid ortopedkliniken i Sunderbyn utförs framför allt akuta men även vissa planerad ortopediska operationer. De planerade ortopediska operationerna sker framför allt vid sjukhuset i Piteå. I Gällivare bedrivs både akut och planerad ortopedisk verksamhet. Mottagningsverksamhet finns vid samtliga tre sjukhus.

Som medicinsk sekreterare är den huvudsakliga arbetsuppgiften den medicinska dokumentationen med journalskrivning men också andra administrativa arbetsuppgifter som bland annat remisshantering, posthantering och frakturregister. Du kommer också introduceras och vara användarstöd till ny personal för datajournalsystemet VAS/Cosmic

Det här erbjuder vi dig
- Kompetensutveckling inom diagnoskodning
- Trevliga kollegor som handleder dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid samt dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se