Hoppa till innehåll

Utbildningsadministratör

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av administration eller är precis i början av din karriär? Just nu söker vi en junior utbildningsadministratör till Vattenfall i Luleå. 

Vattenfall Vattenkraft ansvarar för Vattenfalls 90 vattenkraftverk och ca 300 dammar i Norden. De är ca 500 medarbetare i Sverige och Finland med huvudkontor i Luleå. Vattenkraftens förnybara elproduktion är en förutsättning för att skapa ett klimatsmart och fossilfritt samhälle där de spelar en viktig roll som möjliggörare för framtidens hållbara energisystem. Deras produktion motsvarar ca 25 % av Sveriges totala elbehov. För att leverera hög tillgänglighet i deras produktion behöver de ständigt utmana oss själva, utveckla våra arbetssätt och ta tillvara digitala möjligheter. 

Som utbildningsadministratör ingår du i ett skickligt HR-team som sätter psykologisk trygghet högst upp på agendan. Teamet består av en kompetens- och utbildningssamordnare, två HR-business partners, en HR-controller, en internkommunikatör och en HR-chef. Vi arbetar i nära samarbete med Vattenkraftens arbetsmiljöteam bestående av fem experter inom området.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta uthyrd som konsult. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Uppdraget är på heltid med start 2024-08-12 och pågår till och med 2025-02-11 med chans till förlängning.

Placeringsort är Luleå. 

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-07-01 Intervjuer och urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Lindgren, jenny.x.lindgren@randstad.se. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden

  • Vara delaktig i att strukturera och förvalta en intern utbildningsprocess.
  • Samordna utbildningsbehov för hela organisationen i samråd med verksamhetens chefer/teamledare. 
  • Administrera SuccessFactors (Vattenfall Learning Management System) i samarbete med Vattenfalls learning organisation. Stötta chefer i användning av systemet.
  • Samverka med arbetsmiljöteamet och övriga sakkunniga för att kvalitetsgranska och nivåbestämma krav och obligatoriska utbildningar.
  • Kommunicera med utbildningsleverantörer via teams och telefon.

Kvalifikationer

  • B-Körkort
  • Du skriver och talar svenska obehindrat. Goda kunskaper inom engelska är meriterande.
  • Du har goda kunskaper inom Office-paketet och Sharepoint.
  • Du är en van datoranvändare och skicklig på att söka och värdera information.
  • Några års erfarenhet av administrativt arbete där du självständigt har samordnat aktiviteter, hanterat sammanställningar, genomfört uppföljningar och skött allmän administration.

Meriterande:

  • Kunskaper inom utbildningsadministration, erfarenhet av att tidigare arbetet i system som SAP och ärendehanteringssystem. 
  • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom Vattenfallkoncernen.

Tjänsten förutsätter social kompetens, ansvarstagande och du har lätt för att ta initiativ och driva ditt arbete framåt. Du ska även ha en god struktur då du kommer ha många olika saker på gång samtidigt samt har lätt för att kommunicera och jobba med andra.

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se