Hoppa till innehåll
NYAB Energy logotyp

Projektchef till NYAB Energi & Industri - Led framtidens projekt

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en erfaren ledare med ett starkt driv för att leda projekt från start till mål? Tycker du det låter spännande att arbeta mot stora projekt tillsammans med erkända aktörer på marknaden? Som Projektchef hos NYAB Industri & Energi får du möjligheten att ta ansvar för projekt som formar framtidens infrastruktur. Om du vill arbeta i ett dynamiskt och framåtblickande företag, då är detta tjänsten för dig! Ansök redan idag, urval sker löpande.

Information om tjänsten och företaget
NYAB möjliggör samhällets utveckling för kommande generationer genom att leverera ingenjörs-, bygg- och underhållstjänster inom hållbar infrastruktur, industribyggnation och förnybar energi. Med verksamhet i Sverige och Finland arbetar bolaget både inom privat och offentlig sektor och bidrar aktivt till den gröna omställningen. Hos NYAB tror vi på att alla ska ges utrymme att vara sig själva. Vi välkomnar olikheter och skapar förutsättningar för både individuell och gemensam utveckling. Genom att ta tillvara på varje medarbetares kompetens och drivkraft kan vi tillsammans hitta nya vägar framåt. Hos NYAB får du arbeta i en miljö där frihet under ansvar är en självklarhet, och där du ges möjlighet att påverka, utvecklas och växa inom företaget.

Du har möjlighet att utgå från flexibel stationeringsort i Norrbotten.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos NYAB. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Arbetsuppgifter
Som Projektchef på NYAB Industri & Energi kommer du att ha en central roll i projekten, med ansvar för att leda och genomföra dem från början till slut. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
  • Leda och koordinera projektteamet för att säkerställa att projektets mål uppnås.
  • Planera, genomföra och följa upp projekt inom anläggning med fokus på kvalitet och ekonomi.
  • Samarbeta med arbetschef, platschef, underleverantörer och andra intressenter för att driva projektet framåt.
  • Ansvara för att projektets ekonomi, tidplan och kvalitetskrav hålls.
  • Agera som stöd i KMA-arbetet tillsammans med platschefen.
  • Delta i upphandlingar och anbudsarbete för att säkerställa kostnadseffektiva lösningar.
Du kommer driva projekt inom området elkraft, främst inom lokal- och regionnät.

Vi söker dig som:
  • Har flera års arbetslivserfarenhet i en ledande position inom elkraft eller industrin
  • Har gedigen erfarenhet och kunskap av AMA/MER
  • Har bevisad ledarskapsförmåga och erfarenhet av att framgångsrikt leda projektteam
  • Har intresse eller erfarenhet av kalkylering
Vidare tror vi även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektchef. Vi ser att du är en god kommunikatör med förmåga att samarbeta med flertalet olika parter. Du är strukturerad, ansvarstagande och uppskattar en omväxlande vardag där du får stor frihet under ansvar.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Flexibel stationeringsort, Norrbotten
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

#NYAB #Projektchef #Energi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
NYAB Energy logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren