Hoppa till innehåll
Lilja & Co logotyp

Arbetsledare - Vi utökar!

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Lilja & Co har en positiv utveckling och behöver utöka vår driftledning med en ny tjänst som Arbetsledare till vårt kontor i Luleå. Arbetstider kl 7-16.

Du kommer ingå i vårt tighta team för driftledning tillsammans med 11 kollegor som alla jobbar för att att leverera kundvärde. Lilja & Co söker en kollega som vill vara med och utveckla verksamheten, kundrelationer och våra medarbetare.

I tjänsten ingår att leda den dagliga driften genom planering och uppföljning av medarbetare och kunduppdrag. Du kommer verka som en av företagets lokala kontaktperson och kundansvarig. Därför bör du ha ett intresse i att utveckla organisationen, kundrelationer, arbetsprocesser och dina medarbetare.

Vi söker dig med ledaregenskaper som är van med många bollar i luften och en önskan att vara med och utveckla och skapa engagemang. Vidare tror vi att du är serviceinriktad, strukturerad, lyhörd och noggrann. Du får gärna vara intresserad av skapa relationer för att driva affärer och samarbeten på lång sikt.

I tjänsten ingår dessa arbetsmoment m.fl.

    • Ansvarig daglig drift.
    • Daglig support av kunder & medarbetare.
    • Planering & Schemaläggning.
    • Personalansvar, Anställningar & vikarietillsättning.
    • Kundansvar & löpande kvalitéuppföljning.
    • Relationsskapande.
    • Försäljning & offerter.

Skicka din ansökan till jobb@lilja-co.se

För frågor om tjänsten kontakta:

Danielle Holmberg
Driftchef
danielle.holmberg@lilja-co.se
070-677 00 49

eller

Anders Lilja
VD
anders.lilja@lilja-co.se
070-5512582
Lilja & Co logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lilja & Co är ett norrbottniskt städ-och arbetsplatsserviceföretag med ursprung från 1963. Vår verksamhet bedrivs med egen personal på orterna Luleå, Piteå, Boden och Kalix. Våra kunder utgörs av lokala, nationella och internationella företagskunder och privatmarknad. Lilja & Co är samarbetspartnern för er som vill ha en flexibel leverantör med lång erfarenhet, stabila leveranser med ett personligt engagemang, det vi kallar. Rent personligt

Vårt huvudkontor finns i Luleå och företaget har idag ca 100-tals medarbetare som levererar daglig service till våra kunder. Vår avsikt är att fortsätta utvecklas inom alla befintliga marknader. Lilja & Co har även stöd av vårt systerföretag Service Companiet.