Hoppa till innehåll

Service Sales Luleå/Skellefteå

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra medarbetare. Allt vi gör, gör vi med passion och engagemang. Vi tror att mångfald bidrar till företagets framgång och är grunden för vår tillväxt. Vi välkomnar olika bakgrunder och färdigheter som berikar vår gemenskap och vi främjar en plats där vi ALLA kan vara oss själva. Det är det som gör Konecranes till en unik plats att arbeta på.

Brinner du för försäljning och för att bygga långvariga relationer med kunder? Då kanske du är vår nya servicesäljare!

Vi står inför en kraftig tillväxtfas och du blir en del av att förverkliga denna resa. Om du motiveras av att träffa kunder, ha utmanande mål och älskar försäljning är detta rollen för dig!

Din arbetsdag

I denna roll ansvarar du för försäljning och marknadsföring av Konecranes produkter, tjänster och erbjudande till både befintliga och nya kunder. Ditt huvudfokus blir områdena nya produkter, moderniseringar, konsulttjänster och övriga tekniska lösningar/produkter till kund.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • att identifiera och söka upp nya kunder
  • att i samarbete med befintlig kund påverka merförsäljning
  • att driva processen fram till kontraktssignering
  • att göra kalkyler och offerter med stöd av våra system och mallar

Tjänsten är på heltid och tillsvidare och du rapporterar direkt till säljchefen för Sverige. Din utgångspunkt kommer vara hemifrån alternativt på ett av våra närliggande kontor. Frekventa resor ingår i tjänsten, både dagsturer och övernattningar. Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer att vara omkring Luleå eller Skellefteå, så du får gärna bo i närheten.

Varför Konecranes?

Vi erbjuder stor flexibilitet där du förväntas styra din egen vardag utifrån givna och utmanande mål. Du kommer till bolaget i ett dynamiskt skede där möjligheterna att påverka är stora. För en person som levererar finns goda utvecklingsmöjligheter i en framgångsrik internationell miljö.

Vårt företag präglas av korta beslutsvägar och därför finns också stora möjligheter att påverka det dagliga arbetet. Du blir en del av ett kunnigt och drivet team med bra internutbildningar samt starkt stöd från ledningen.

Se mer om hur det är att jobba hos oss på Youtube https://www.youtube.com/watch?v=AklPBQd_p0I&t=1s

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort sinne för affärer, brinner för kundmötet och stort teknikintresse.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att:

  • Du har en god teknisk och ekonomisk grundförståelse.
  • Har du tidigare erfarenhet från framgångsrik försäljning och större projekt inom industrin är det meriterande.
  • Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska.
  • B körkort är ett krav och självklart älskar du att ligga ute på vägarna.

Som person är du affärsinriktad och kan identifiera vilka aktiviteter som krävs för att driva försäljning till avslut. Du är energisk, får saker gjorda och avslutar påbörjade aktiviteter. Viktigt att du är strukturerad och kan prioritera dina arbetsuppgifter på ett bra sätt i samråd med närmaste chef.

Vi söker en person som är förtroendeingivande och som är van att bygga långsiktiga nätverk. Att arbeta självständigt är en självklarhet för dig men du trivs också med teamarbete. För att nå resultat i denna roll krävs att du kan samarbeta med både interna och externa intressenter. Du är stresstålig och en god förhandlare.

Ansökan

Ansökan med CV samt presentationsbrev skickar du in via vår rekryteringsportal.

Vi kommer inte tillämpa löpande urval utan påbörjar urvalsarbetet v. 34 på grund av semester.

För ytterligare frågor om tjänsten samt företaget vänligen kontakta Tony Bergman, Försäljningschef på mejl, tony.bergman@konecranes.com eller 070-5131004.

Vill du lyfta din karriär? Välkommen till oss på Konecranes

Konecranes är en global ledare inom materialhanteringslösningar, med ett brett kundregister från flera branscher. Vi sätter konsekvent riktmärket inom branschen, från dagliga förbättringar till avgörande genombrott, genom vår vetskap om att det alltid finns ett säkrare, mer produktivt och mer hållbart sätt. Därför har Konecranes, med sina cirka 16 000+ anställda i över 50 länder, förtroendet att varje dag lyfta, hantera och flytta det som världen behöver.

Konecranes försäkrar att alla anställda och arbetssökande behandlas rättvist i en miljö fri från all typ av diskriminering.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se