Hoppa till innehåll
Join Bravura logotyp

Säljare / Account Manager

Sista ansökningsdag
01 november 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om rollen
I rollen som Account Manager jobbar du med försäljning av rekryteringslösningar till företag inom olika branscher. Kunderna är både små och stora företag inom privat sektor. Därför kan vi lova dig en både allmänbildande och utvecklande roll.

Du arbetar med att bygga upp din kundbas, och skapar ett stort kontaktnätverk inom näringslivet. Du har ett helhetsansvar för affären, vilket initialt innebär att du prospekterar, bokar och genomför möten med potentiella kunder. I dina möten gör du en behovsanalys och presenterar våra lösningar inom rekrytering och bemanning. Därtill prisförhandlar du och skapar offerter, och har ett nära samarbete med dina kollegor på leveransavdelningen. I rollen som Account Manager krävs att du är lyhörd och förstår verksamheternas behov, långsiktiga plan, och hur rätt kompetens är en viktig del av den planen.

Din anställning startar med en genomtänk onboarding som hjälper dig att snabbt komma in i ditt nya jobb och bli en del av teamet.

Om dig vi söker
Vi tror på människors potential att utvecklas. Därför är det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och engagemang. Om du sliter för att vinna och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas, även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. Det i kombination med ett proffsig agerande, intresse för ny kunskap och vilja att utvecklas ger dig alla förutsättningar att lyckas hos oss!

Utbildning och erfarenheter
Utöver rätt inställning och engagemang har du:
  • relevant eftergymnasial utbildning, alternativt erfarenhet av B2B och/eller B2B-kontakt
  • erfarenhet från att ha drivit UF-företag, idrottat eller engagemang vid sidan av studier är det meriterande
  • B-körkort (eller planerar att ta det)
  • goda kunskaper i svenska och bekväm med att uttrycka dig på engelska
Om oss
Vi jobbar med bemanning och rekrytering. Vår uppgift är att matcha alla dem som söker intressanta jobb och utmaningar, med företag där deras talang och erfarenhet kommer till sin rätt och kan utvecklas. För att möta våra uppdragsgivares önskemål engagerar vi de mest engagerade, och vi coachar dem till att bli den bästa versionen av sig själva.

Vi skiljer oss åt genom att sätta våra anställda, och dem vi förmedlar, i första rummet. Det har sedan 2008 visat sig vara det bästa för de som är uppdragsgivare, för dig som söker jobb och för oss själva som företag.

Att jobba hos oss
Vår idé är att i första hand fokusera på dig som är anställd hos oss, och i andra hand på dig som är vår uppdragsgivare. Det kanske låter konstigt, men vår långa erfarenhet visar att genom att vara bäst på att ta hand om dem vi rekryterar, så leder det till en win-win-win situation: för dig som är anställd, för alla duktiga människor vi förmedlar, och för våra kunder.
    Det innebär att du får ta del av saker som exempelvis träning på jobbet, hälsoplaner, inspirationsföreläsningar, hälsocoacher, gemensamma aktiviteter, resor och mycket annat. Vi har tänkt på det sättet under femton framgångsrika år nu, och genom det skapat och utvecklat en helt unik kultur som vi hoppas att du vill vara en del av.

    I vårt manifest kan du läsa mer om hur vi tänker.

    Våra värdeord
    Flit = Hunger, ambition och att alltid göra det lilla extra är en del av vårt DNA. På Bravura kallar vi det för flit. Flit förenar oss internt och bygger en viktig bild av oss mot omvärlden.

    Mod = Mod är att våga gå våra egna vägar och tänka nytt, oavsett vad andra gör. För ska vi lyckas måste vi också våga misslyckas ibland. Bara vi lär oss av det.

    Lyhördhet = Att vara nyfiken och intresserad är för oss det yttersta beviset på att vara engagerad. Lyhördhet handlar också om att se sig själv som en viktig del i ett lag, men samtidigt förstå att laget kretsar kring fler spelare än sig själv.

    Om rekryteringsprocessen
    Rekryteringsprocessen hos oss bygger på en kompetensbaserad urvalsmetodik, en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. Från det att du söker jobbet sker processen i tre steg:

    Urval

    Vi går igenom alla ansökningar och analyserar personliga egenskaper och färdigheter tillsammans med arbetslivserfarenheter och utbildning.

    Intervjuer

    Vi börjar med en telefonavstämning och följer upp med en intervju hos oss. Nästa steg är en till intervju med din blivande chef. Intervjuerna tar cirka 1 timme.

    Återkoppling

    Vi ser till att hålla dig informerad under hela processen. Du är också välkommen att höra av dig om du har frågor. Oavsett om du går hela vägen i mål eller inte så lovar vi att återkoppla till dig.

    Övrig information
    Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
    Plats: Luleå
    Lön: Fast lön + rörlig provision

    Välkommen med din ansökan och lycka till!

    Vill du ha en inblick i vardagen på Bravura?
    Följ kontot @joinbravura på Instagram!
    Join Bravura logotyp
    Sök jobbet
    Ansök senast
    01 november 2024 (55 dagar kvar)
    Ansök nu

    Om arbetsgivaren

    Vi jobbar med bemanning och rekrytering, men framför allt jobbar vi med människor. Vår uppgift är att matcha alla dem som söker intressanta jobb och utmaningar, med företag där deras talang och erfarenhet kommer till sin rätt och kan utvecklas. Vi skiljer oss åt genom att sätta våra anställda, och dem vi förmedlar i första rummet. Det har sedan 2008 visat sig vara det bästa för alla anställda, för uppdragsgivarna och för de som söker jobb via oss.