Hoppa till innehåll

Strategisk inköpare

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Gestamp är ett internationellt företag som jobbar aktivt för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan. Koncernen har verksamhet i drygt 20 länder och cirka 43 000 anställda.

I Luleå bedriver vi produktion samt forskning & utveckling, med sammanlagt cirka 250 medarbetare. Vi arbetar med kunder världen över i våra projekt och från vår produktion i Luleå levererar vi till den svenska fordonsindustrin samt ett antal ytterligare kunder, främst i Europa. Se även www.gestamphardtech.se

Strategisk inköpare

  • Med huvuduppgift tekniska inköp.

Som vår strategiska inköpare är du företagets ansikte utåt i arbetet med nya leverantörer och i samarbetet med våra nyckelleverantörer, varav flertalet internationella.

Du upprättar avtal, handlar varor/tjänster samt driver arbetet med utvärdering och utveckling av leverantörer. Stöttar internt med specialkompetens inom inköpsteknik, affärsjuridik och förhandling. Du säkerställer att våra inköp uppfyller specifikation samt företagets mål, strategier och kommersiella syften.

Du leder hela inköpsprocessen av tekniska inköp från start med anbudsförfrågan till slut med reservdelar och betalningsplan. Du arbetar dagligen med kvalificerade arbetsuppgifter där du får användning av din strukturerade och analytiska förmåga.

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning med inriktning ingenjör/ekonomi/juridik eller motsvarande erfarenhet.

Som person är du trygg i din roll, driven och affärsmässig med hög professionalism. Du är tydlig i din kommunikation, prestigelös, värdesätter samverkan och dialog samt ser värdet i att leverera god kvalité på ditt utförda arbete.

Utöver goda kunskaper i svenska så kommunicerar och arbetar du obehindrat på engelska, då vårt arbete till större delen sker i en internationell miljö.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett högteknologiskt företag med gediget kunnande i branschen. Här kommer du att vara en viktig del i vår fortsatta utveckling. Som företag vill vi skapa en kultur där alla trivs och känner tillhörighet. Våra ledord är respekt, säkerhet, ansvar och att kontinuerligt förbättra och skapa värde för kunder och företaget. Värderingarna genomsyrar vårt medarbetarskap och ledarskap.

Kontakta gärna Inköpschef Sabina Asraf tfn 073-661 46 00 för ytterligare information.

Sista ansökningsdag 11 augusti 2024.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 januari 2025 (158 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se