Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Site Account Manager till Metso i Luleå

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Vill Du göra skillnad, arbeta i en internationell miljö och bli en nyckelspelare i vår fortsatta framgång? I rollen som Site Account Manager hos Metso får du just den möjligheten.
Om tjänsten
Som Site Account Manager ansvarar du för att driva och utveckla affärer för dina kunder inom eftermarknad. Du får möjlighet att samverka globalt inom företaget, både i produkt- & serviceerbjudanden samt försäljningsprocesser. Du tillhör Market Area Minerals Sverige och rapporterar direkt till Director - Site Accounts Minerals. Här leder du försäljningsarbetet mot dina mineralbearbetande kunder och kommer arbeta nära den svenska serviceorganisationen och tillsammans med övriga nordiska teamet inom Försäljning & Service mot affärsområdet Minerals.

Om företaget
Vi erbjuder
På Metso kommer det alltid att finnas en chans för dig att lära dig och prova något nytt. Som en del av ett öppet, inkluderande och stödjande nätverk kommer du att samarbeta med drivna och duktiga kollegor från hela världen. Du kommer att tillhöra ett förstklassigt företag där människor brinner för att göra en positiv förändring i världen genom hållbara innovationer, och naturligtvis erbjuder vi dig alla fördelar och möjligheter som ett stort, globalt företag har.

Om verksamheten
Metsos viktigaste kundsegment är ballastproduktion, mineralbearbetning och metallförädling. Vi erbjuder tekniker och tjänster som minskar förbrukningen av energi och vatten genom att öka processeffektviteten, återvinningen och nybearbetningen av anrikningssand och avfall. Vårt omfattande erbjudande för hela anläggningen, från utrustning till ett stort utbud av tjänster, hjälper våra kunder att förbättra sin vinst och minska sina driftskostnader och risker. Vår FoU och innovationskraft är stabil, och vi letar kontinuerligt efter nya sätt att introducera innovationer till kundernas fördel.


Dina arbetsuppgifter
* Vara första kontakten för dina kunder
* Utveckla goda kundrelationer
* Proaktivt leda försäljningsprocessen mot uppsatta mål och strategier
* Driva utvecklingen och implementering av uppsatta strategier
* Försäljning av produkter och tjänster mot uppsatta mål och strategier
* Följa marknadstrender, aktiv screening av möjliga projekt inom Sverige
* Aktivt stödja utvecklingen av framstående kundprojekt
* Hantera kundanbudsmaterial och förfrågningar tillsammans med dina kollegor inom Technical Sales Support, Product Lines, Customer Service.
* Engagera och leverera försäljning enligt deadlines
* Stödja övergången av framgångsrika försäljningsprojekt till leverans på ett smidigt och effektivt sätt

Din profil
Som person är du kommunikativ och driven med erfarenhet av framgångsrika kundrelationer. Du är målmedveten och har stor vilja att bidra till vår fortsatta framgång.
Vi tror att du kommer med flera års erfarenhet som antingen säljare inom teknikområdet, alternativt process-, produktions-, eller underhållsingenjör från branschen. Har du erfarenhet av gruvindustri eller annan processindustri så ser vi det som meriterande. Du behöver kunna uttrycka dig flytande i engelska i både tal och skrift och inneha körkort B. Resor till olika verksamhetsorter är vanligt förekommande. I övrigt så sätter vi en stor vikt vid din personlighet och vilja att stärka oss långsiktigt.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Monica Berglund på telefon: 073 351 27 00.
Sista ansökningsdag den 28 juli via www.clockworkpeople.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juli 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill Du göra skillnad, arbeta i en internationell miljö och bli en nyckelspelare i vår fortsatta framgång? I rollen som Site Account Manager hos Metso får du just den möjligheten. Om tjänsten Som Site Account Manager ansvarar du för att driva och utveckla affärer för dina kunder inom eftermarknad. Du får möjlighet att samverka globalt inom företaget, både i produkt- & serviceerbjudanden samt försäljningsprocesser. Du tillhör Market Area Minerals Sverige och rapporterar direkt till Director - Site Accounts Minerals. Här leder du försäljningsarbetet mot dina mineralbearbetande kunder och kommer arbeta nära den svenska serviceorganisationen och tillsammans med övriga nordiska teamet inom Försäljning & Service mot affärsområdet Minerals.