Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicechef

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu finns möjlighet att vara med att leda och utveckla serviceverksamheten hos en av branschens främsta aktörer inom hållbar materialhantering! Är du en affärsfokuserad ledare med stort intresse för dina kunders verksamhet? Hos Kalmar väntar nu ett utåtriktat och omväxlande arbete där du ges stora möjligheter att utveckla och driva din regions framgång!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kalmar Solutions AB.

Om företaget

Kalmar Solutions tillhandahåller lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Företaget är ledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av just en Kalmar-lösning. Med deras omfattande produktportfölj, globala servicenätverk och lösningar för smidig integrering av terminalprocesser ökar Kalmar effektiviteten i kunds godshantering.

Hos Kalmar Solutions erbjuds du en arbetsplats med ett utvecklande och självständigt arbete där du får arbeta med olika typer av människor och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande och värdesätter medarbetare som tar egna initiativ. Här erbjuds en arbetsplats med ett utvecklande, självständigt och variationsrikt arbete. Kalmar Solutions vill ta in ny expertis och fräscha idéer samtidigt som de ger sina befintliga medarbetare nya och intressanta karriärmöjligheter.

I slutet av 2023 hade Kalmar Solutions mer än 4 900 anställda i över 30 länder, varav de största var USA, Malaysia, Sverige, Kina, Finland, Polen, Spanien och Australien

Arbetsuppgifter

I rollen som servicechef blir du en nyckelspelare för regionens framgång och har det övergripande ansvaret för verksamhet, budget och personal. Din uppgift är att leda, optimera och utveckla serviceavdelningen både operativt och strategiskt. En stor del av din uppgift är att utveckla de lokala kundaffärerna inom regionen och verka för goda kundrelationer för att skapa både lönsamhet och samtidigt bibehålla en hög kundnöjdhet. Kalmars kunder är spridda över regionen och för att uppnå bästa resultat behöver du vara nära både kunder och personal vilket kommer att innebära en hel del resor inom regionen, både längre dagsturer och någon övernattning i månaden.

Du ingår i ledningsgruppen som består av 6 personer. Tillsammans driver ni processerna mot bolagets övergripande mål.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår
* Övergripande ansvar för regionens serviceaktiviteter
* Personal- och budgetansvar
* Utveckla och vårda lokala kundaffärer
* Säkerställa en hög kundnöjdhet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års erfarenhet från en roll som innefattat ledarskap och personalansvar
* Mycket god ekonomisk- och affärsförståelse
* Meriterande med erfarenhet som tekniker eller mekaniker
* Mycket god kommunikativförmåga i både svenska och engelska, i tal och skrift
* B-körkort

Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du får med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. Vidare har du intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. I ditt arbete är du noggrann och har förmågan att identifiera områden som behöver förändras eller vidareutvecklas. Du är en handlingsinställd och modig ledare, som tar tag i saker och räds inte en utmaning. Vidare är du flexibel och trivs i en dynamisk miljö med högt tempo. Vi tror att du som söker är en lagspelare som trivs i en ansvarstagande och koordinerande roll. I kontakt med andra skapar du nya relationer, såväl med kunder som med medarbetare. Slutligen ser vi även att du har en naturlig fallenhet att tillhandahålla god kundservice och strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.