Hoppa till innehåll
Beijer Byggmaterial AB logotyp

Lagersäljare Beijer Luleå

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en serviceinriktad och driven lagersäljare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Lagerteamet i Luleå söker nu en serviceinriktad lagersäljare till en heltidstjänst på lagret. Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som lagersäljare blir du en del av ett härligt lagerteam som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet. Du får en chans att göra det lilla extra i varje kundmöte och bidra till kvalitativa kundrelationer, varje dag!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Driva och engagera dig i Filialens logistik och har ett öga för ordning & reda
  • Arbeta med lagerplock, lossning ankommande gods, lastning av utgående gods mm.
  • Arbeta i vårt affärssystem för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder

Vem söker vi?

Som lagersäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett glatt bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi arbetar i tighta team, i en snabbfotad bransch där det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt hantera många bollar i luften med en positiv inställning. Helg och kvällsarbete förekommer.

Fördel för tjänsten är:

- Erfarenhet av Brädgårds arbete och vår bransch

- Systemvana

- Truckkort

- Körkort/AM kort


Erfarenhet från att sälja byggmaterial/kunskap inom byggmaterial anses meriterande.

Erfarenhet från Brädgårdsarbete är starkt meriterande.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till lagerchefen och blir en del av ett härligt, passionerat lagerteam.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.


Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Daniel Eriksson, Lagerchef Beijer Byggmaterial Luleå,

daniel.eriksson@lulea.beijerbygg.se.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Luleå.

Varmt välkommen med din ansökan!

Beijer Byggmaterial AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.