Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Operatör till Kameracentralen i Ludvika

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du redo för en spännande utmaning där du kan bidra till ett tryggare samhälle? Securitas söker nu dig som vill vara den första kontakten när larmet går och säkerheten står på spel.

Som Kameraoperatör i vår kameracentral blir du en nyckelspelare i vårt säkerhetsarbete. Du kommer att ta emot och hantera larm från både företag och privatpersoner, och din roll innebär att säkerställa att rätt åtgärder vidtas vid varje larm.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att övervaka kameror med hjälp av datorer samt att genom telefon, vid behov, kommunicera med väktare, kunder, polis och andra myndigheter. Arbetet utförs efter tydliga instruktioner och du förväntas att agera i enlighet med dessa.

Arbetet är förlagd över både dag- och nattetid och i och med arbetets natur förekommer stillasittande under längre perioder.


Kvalifikationer

Då du kommer att använda datorn som ditt främsta verktyg, ser vi gärna att du som söker har ett tekniskt intresse och en god datorvana sedan tidigare. Vidare ser vi gärna att du har lätt att förstå instruktioner.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad och kan hantera periodvis högt arbetstempo. Då du kommer att ha ett stort ansvar i din roll, men samtidigt jobba nära såväl kunder som kollegor, tror vi att du har lätt att jobba både självständigt och i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

För rollen krävs det att du har godkända betyg i svenska och engelska från minst första året i gymnasiet.


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: Julia Olander på julia.olander@securitas.se

  • Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning.
  • För den här tjänsten söker vi en medarbetare som kan jobba både dag- och nattid. Tidigare erfarenhet ifrån nattarbete är således meriterande.
  • Schemaplaneringen bygger på ett 2-skifts schema utifrån en 5/2-rullning. Semesterspridning ingår i ditt schema. 
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mejl
  • Sista ansökningsdag är 2024-06-16

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.