Hoppa till innehåll
Adecco logotyp

Onsite Business Manager

Sista ansökningsdag
20 oktober 2024 (9 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta hos en av världens största HR-Partners i en miljö som präglas av energi och professionalism?

Är du driven, gillar att bygga långsiktiga relationer och vill bidra till samhället genom att skapa fler arbetsmöjligheter?

Vi vill välkomna en ny kollega till vårt fantastiska team och söker nu en Business Manager som brinner för att bygga värdeskapande relationer där du har kund, kandidat och konsult i fokus.

Som Business Manager (Onsite) på Adecco kommer du att tillhöra vårt kontor i Ludvika. Vi är ett affärsorienterat team som arbetar med uthyrningstjänster av tjänstemän och kollektivanställda till våra kunder. Vi hanterar stora kunder där du är deras expert inom bemanningslösningar, vilket ökar vikten på ett nära samarbete med kund och att kontinuerligt bygga relationer med kund och konsult.

Som Business Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara rekrytering av konsulter till vår affärsenhet samt kund- och konsultansvar.

I rollen har du personalansvar, du ansvarar för introduktion av nya konsulter och administration kring deras anställningar. Då rollen och arbetsuppgifterna är varierande, kräver det att du är lösningsfokuserad, administrativ och flexibel och gillar att ta ett stort eget ansvar. Tempot är högt och vi har ett stort fokus på service.

Arbetsuppgifterna är varierande med alltifrån rekrytering av konsulter, merförsäljning, förbättringsarbete, konsultkontakter samt en stor del administration, planering och personalfrågor.

Välkommen till ett prestigelöst team med stark lagkänsla! Hos oss är vikten av samarbete högre än den individuella prestationen, vilket medför att vi vid behov hjälper varandra med olika uppgifter inom bemanningen. Vi arbetar dagligen med våra värderingar - Passion, Collaboration, Inclusion, Courage and Customers at the heart - och vi brinner för det goda värdskapet i alla våra interna och externa touchpoints.

Om dig

Du drivs av att bygga förtroendeingivande relationer med både kandidater och kunder, är affärsmässig och innehar förmågan att fånga upp kunders önskemål och har alltid fokus på att hitta lösningar samt utvecklingsområden. Du är en god ledare och förebild som bidrar till en hög konsultnöjdhet. Du brinner för affären och leverans där du har kund, konsult och kandidat i fokus! Som person är du ansvarstagande, proaktiv, arbetar strukturerat och när det krävs så har du inga problem med att ta snabba beslut. Vi söker dig som vill ha kul på jobbet och som mer än gärna sprider din positiva energi. Vill du ha en arbetsmiljö som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Adecco rätt plats för dig!

Kvalifikationer

  • Kommunikativ: du hanterar flera kontaktytor effektivt och drivs av att skapa nya kontakter och bygga relationer. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
  • Serviceorienterad: du levererar efter kundernas, kandidaternas och konsulternas behov inom den förväntade tidsramen.
  • Strukturerad: du trivs med att arbeta i ett högt tempo med en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt och kunna prioritera och agera.
  • Lagspelare: du värderar ett nära samarbete högt och ser dig själv som en viktig kugge i hjulet för att driva verksamheten framåt.
  • Tidigare erfarenhet av bemanning / rekrytering är meriterande.
  • Akademisk examen inom HR eller motsvarande erfarenhet.
  • B-körkort är ett krav.


Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden, senaste dag för ansökan är den 13/10. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vänligen notera att vissa delar av processen kan även ske på engelska. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Välkommen att kontakta Onsite Branch Manager Ann Dahlfors, +46736847048 / ann.dahfors@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Adecco logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.