Hoppa till innehåll

Senior Revisor

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


SMAK Certifiering AB söker en Senior Revisor

SMAK Certifiering AB erbjuder certifiering inom lantbruk, trädgård, livsmedelsförädling och restaurang i hela Norden. Företaget startade sin certifieringsverksamhet redan under 90-talet och är ett helägt dotterbolag till Stiftelsen Potatisbranschen. SMAK Certifiering AB innehar ackreditering för de flesta av Sigill Kvalitetssystem AB:s standarder, EU:s förordning EG 834/2007 om ekologisk produktion samt huvuddelen av KRAV:s moduler. Vi har även ackreditering för Global G.A.P. Därutöver erbjuder vi certifiering enligt standaren RIP (riktlinjer för packerier) och Kvalitetsmärkt hästverksamhet och utför revisioner för leverantörsstandarder och Från Sverige-märkningen. Vi arbetar i hela Skandinavien och har revisorer Sverige, Finland och Danmark.

SMAK Certifiering AB arbetar med tillväxt utifrån värdeorden Jordnära, Professionella och Nyskapande. Vi har vår bakgrund i den gröna näringen samtidigt som vi vill leda utvecklingen inom certifiering och vara det svenska alternativet.

Senior Revisor med möjlighet till utveckling /Lantbruksrevisor


Vi behöver bredda organisationen när vi växer som företag. Vi söker efter en Senior revisor för standarden IP inom lantbruks- och trädgårdsområdets samt GlobalG.A.P. I tjänsten kommer det att ingå revisionsarbete. Du kommer att genomföra revisioner hos lantbruksföretag mot regelverken IP Sigill, EU förordningen för ekologisk produktion, KRAV:s regelverk samt GlobalG.A.P. Det innefattar även projektledning och med växande ansvar och möjlighet till utveckling.

Tjänsten är en heltidstjänst. Tjänsteresor med övernattning blir en naturlig del i arbetet. Du har stort inflytande över hur din arbetstid disponeras. Ditt kontor har du i hemmet alternativt på huvudkontoret i Lund.

En del av ditt arbete kommer att bestå i att ta hand om regelfrågor och hålla i kontakten med standardägaren. Du ska kunna vidareförmedla standardens regeltolkningar och information till revisorerna, ge expertstöd i standardens regelfrågor, svara på remisser, delta på externa kalibreringsmöten och tillfälliga arbetsgrupper skapade ur regelreferensgruppen och skriva underlag för de frågor som SMAK vill lyfta i dessa forum. Att hålla utbildning inom regelområdet för revisorerna är en viktig del av tjänsten.

Vidare kan det finnas arbetsuppgifter som uppdatering av dokument, checklistor mm kopplade till standarder och din expertis behövs vid utveckling av system, processer mm. Du kommer att vara delaktig i framtagande av kundutskick, beslutsskrivningar för kundbeslut, att genomföra granskningar av revisioner, bevittna behöriga inom standarden och ska även identifiera utbildningsbehov som finns inom organisationen.

Rapportering sker till certifieringschef och du har nära samarbete med övriga i certifieringsledningen.

Är det du?...

- som kan vidareförmedla information och regeltolkningar på ett tydligt och pedagogiskt sätt?

- som lägger stor vikt vid att ha ett gott samarbete med kollegor och kontakter inom olika nätverk?

- som ser struktur och planering som naturligt för dig?

- som kan serva kollegor med svar och råd på frågor inom ditt område?

- som kan utrycka dig väl i tal och skrift på engelska?

-som tycker det är intressant att samarbeta i en internationell miljö?

Då kan detta vara något för dig!

Personliga egenskaper

I rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker en medarbetare som kan driva sitt arbete självständigt på ett organiserat och effektivt sätt. Du är prestigelös och lyhörd. Hos oss värdesätts förmågan att kunna kommunicera på ett respektfullt och trevligt sätt med kunder, kollegor och medarbetare, en positiv attityd och noggrannhet i revisionsarbete och certifieringsledning.

Krav

· Relevant akademisk utbildning t ex agronom, lantmästare, hortonom etc

· Bred erfarenhet inom lantbruk/trädgård minst 2 års växtodlingserfarenhet

· Erfarenhet från revisions- eller tillsynsarbete är inget krav men meriterande

· Pedagogisk och kommunikativ i tal och skrift både svenska och engelska

· God datorvana

· Körkort och tillgång till egen bil

· Möjlighet att resa i tjänsten

Vi söker dig som

· Har intresse för kvalitet och ledarskap

· Vill vara med och utveckla SMAK Certifiering AB

Vi erbjuder dig

· Frihet att planera din egen tid och var du utför dina arbetsuppgifter

· Utveckling inom revisionsteknik och certifiering, ledarskap

För mer information och ansökan


Har du frågor kring rollen ta gärna kontakt med Mikaela Hoff Certifieringschef, 072-0803238 eller Christian Grandi Kvalitetschef 070-5855754 Facklig representant är Jane Skytt som du når på 0346-21 63 04. Ansökan skickar du till personal@smak.se senast den 30 september 2024. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (76 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se