Hoppa till innehåll

Lärare i franska för åk 6-9

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Montessori Bjerred är en grundskola F-9 med tillhörande fritidshem. Vi driver också förskola för barn 1-5 år. Skolan ligger i Borgeby i närheten av Bjärred. Vi är en arbetsplats som lever efter våra värderingar; ansvar, glädje, gemenskap och utveckling. I enlighet med montessoripedagogiken tror vi på elevernas egen kraft och vilja att lyckas. Vi som jobbar här har ett stort engagemang och får därmed engagerade elever. Vår gemensamma arbetsplats har en god atmosfär.

Du är kunnig i ämnet och förtrogen med de mål som finns i styrdokumenten. Du ska ha en god pedagogisk förmåga och kunna inspirera eleverna till att utveckla sina förmågor inom ämnet och vara öppen för deras egna idéer och initiativ. Du är mån om att arbeta så alla ges en möjlighet att uppnå sin potential. Du behöver också kunna dokumentera deras framsteg och göra bedömningar av resultatet. Behöriga lärare har företräde.

Detta läsåret kommer du att undervisa elever i årskurs 6 och 7. Tidigare har vi inte haft grupper i franska. Tjänsten kommer detta läsår vara 20% och kan komma att utökas nästkommande läsår.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se