Hoppa till innehåll
Kiviks Musteri AB logotyp

Café- och Butikschef

Sista ansökningsdag
13 december 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en Café- och butikschef till vårt besöksmål Solnäs Gård!

Vill du vara med att bidra till fina kundupplevelser hos oss på Solnäs Gård?

Om tjänsten

Som café- och butikschef på vårt besöksmål Solnäs Gård har du ett övergripande ansvar för verksamheten och för våra medarbetare. Du ansvarar för administration, daglig verksamhet samt utveckling.

Att driva försäljning utifrån vårt varumärke och att utveckla medarbetare i samma riktning är en central del i tjänsten samt att förverkliga strategierna kring vårt besöksmål. För att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare ingår det också att lägga pusslet runt om för att få allt att fungera. Det innebär t.ex. personaladministration, rekrytering, schemaläggning, samt enklare ekonomiredovisning.

I rollen som café- och butikschef ingår du dessutom i ett team med chefskollegor. Tillsammans hjälps vi åt att utveckla och förverkliga idéerna kring ett levande besöksmål med kunden i fokus.

Vem är du?

Vi söker dig med ett stort intresse av mat och dryck och som drivs av att skapa goda upplevelser för våra gäster. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att utveckla verksamhet kring mat & dryck, men framför allt att du har ett stort intresse för området.

Du behöver vara analytisk, strukturerad och bra på administration för att passa i denna roll.Vidare tror vi att du trivs och känner dig trygg i en ledande roll och är bra på att engagera och motivera dina medarbetare. Eftersom du även kommer arbeta operativt i café och butik är prestigelöshet viktigt.

Du ska också vara van vid att driva försäljning. Du är resultatorienterad och har god förmåga att skapa en lönsam verksamhet.

För att lyckas hos oss

Vi ser att du har relevant utbildning inom service eller liknande område och ett par års erfarenhet från liknande position i en ledande roll, gärna inom besöksnäringen.

Du har en god förmåga att tala och skriva både på svenska och engelska. Körkort klass B är ett krav liksom god kunskap i Microsoft Office.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort är Solnäs gård som är en del av Kiviks Musteri AB och ligger strax utanför Lund, vid Fjelie. Solnäs Gård är en charmig, mysig och utvecklande arbetsplats som vi ser fram emot att introducera dig till!

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta besöksmålschefHelene Grafman på 0414-71955.

Vi ber dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem!

Välkommen med din ansökan!
Kiviks Musteri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 december 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.