Hoppa till innehåll

Lärare i matematik

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Ryssbygymnasiet AB

Ryssbygymnasiet är en fristående gymnasieskola med riksintag och är belägen mellan Alvesta och Ljungby i södra Småland. Skolan ägs av Region Kronoberg, VIDA AB samt Rottne Industri AB. Ägarna representeras av en styrelse och skolans VD och rektor/skolchef leder skolans arbete på styrelsens uppdrag. Vi har ca 60 anställda och 210 elever.

PROGRAM

Skolan har två program: Naturbruksprogrammet med profilerna Jakt & viltvård, Jakt & skogsvård, Skogsbruk, Naturturism och Naturvetenskap, samt Restaurang- & livsmedelsprogrammet med inriktningen Kock och servering.

RIKSINTAG

Vi har riksintag och internat där de långväga eleverna bor. Internatet har ca 170 platser, vilka ansvaras av en internatchef.

DITT UPPDRAG

Skolan söker nu efter en lärare i matematik för undervisning framför allt i gymnasiets första kurs Ma1a men också i de högre kurserna Ma2a till Ma4 på vår naturvetenskapliga profil. Det kan handla både om undervisning i helklass samt i mindre grupper med elever med matematiksvårigheter. I det senare fallet kan det handla om högstadiets matematik.

Det kan också bli aktuellt med undervisningen i fysik eller inom naturbruk beroende på din utbildning och erfarenhet.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i matematik. Meriterande om du också antingen är fysik- eller biologilärare eller har erfarenheter och kunskaper från naturbruk. Du ska gilla att arbeta med ungdomar och med en trygghet kunna förmedla dina kunskaper. Vi är en liten skola där varje medarbetare utgör en viktig roll så stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Tjänstens innehåll och omfattning kan alltså anpassas efter dina övriga kompetenser och önskemål. 80-100%.

Tveka inte att höra av dig om du tycker detta verkar intressant.

Urval och intervjuer sker löpande.

Tillträde 12 augusti eller enligt överenskommelse.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se