Hoppa till innehåll

IT-Tekniker till NordicFeel i Växjö

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

TILL VÅR KUND NORDICFEEL SÖKER VI NU EN IT-TEKNIKER INOM LOGISTIK

NordicFeel är en ledande aktör inom skönhet online och erbjuder mer än 25 000 produkter inom hudvård, hårvård, smink och doft från över 400 varumärken, samlat på en plats.

Efter att ha gått samman med Eleven och Blush och bildat ett starkt varumärke är vi nu redo att ta nästa steg: att bli den främsta utmanaren inom nordisk skönhet.

ARBETSUPPGIFTER

Som IT-tekniker inom logistik spelar du en viktig roll som länk mellan vår logistik- och lagerverksamhet i Växjö och teamen som arbetar med IT och kundtjänst på vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi söker någon som kan vara spindeln i nätet och stötta den dagliga verksamheten med felsökning och problemlösning av både hårdvara och mjukvara, till exempel i vårt WMS Ongoing och vårt TA-system Ingrid.

Det är en bred roll där du har nära kontakt med flera olika delar av organisationen och har möjlighet att utöka din kunskap om olika typer av teknik.

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER

För att lyckas i rollen behöver du ha ett genuint intresse och förståelse för teknik. Det är ett plus om du har kunskap kring och förståelse för programmering samt erfarenhet av affärssystem. Eftergymnasial utbildning inom logistik och/eller några års erfarenhet av lager och logistik är meriterande.

Du har en doer-mentalitet, är snabblärd och har förmågan av att lösa day to day problem. Du är den tekniska länken mellan IT, lager och kundservice därför är det av vikt att du är tydlig i din kommunikation.

Vidare har du har en positiv och prestigelös attityd samt förstår vikten av att samarbeta och bygga en stark kultur med goda relationer. Du har en utmärkt kommunikationsförmåga samt behärskar god svenska och engelska i både tal och skrift.

Du får möjligheten till att bli en del av ett fantastiskt team som gillar att spendera tid tillsammans vid frukostar, after work, fikapauser, sommarfester eller bara trevliga samtal vid kaffemaskinen.

Välkommen att söka tjänsten som It-tekniker hos oss!

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som It-Tekniker inom logistik är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder alla standardförmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring samt föräldralön. Du utgår från vår lagerverksamhet i Växjö med möjlighet till hybridarbete. Tjänsten är på heltid med uppstart så snart som möjligt.

ÖVRIG INFORMATION

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 


 
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se